Horoscop August 2010 (VII)


Balanta

Zile norocoase: 07, 12, 21, 26.

Balantele stiu ce isi doresc acum de la viata. Au constientizat ce este mai  important. Pana in toamna anului 2012, cheia succesului va fi obtinuta numai prin: rabdare, disciplina, munca, seriozitate, organizare. Luna august este importanta pentru a-si face planuri pe termen lung. Nativii nascuti in primul decan al semnului zodiacal Balanta sunt coplesiti de influenta planetelor  Saturn,Marte, si din 7.august.2010 orele  06:47 , planeta  Venus.

Autor: Artemis

Pana in data de 24 august, au parte de multe impliniri. In ultimile zile ale luni se vor confrunta o serie de evenimente karmice. Astrele le sugereaza prudenta in decizii, mai ales in plan relational. Sa nu ia decizii pripite pentru ca  vor regreta in primavara anului 2011.

In momentul ingress-ul planetei Venus in domniciul sau din Balanta pe cer se formeaza o cruce cosmica cardinala. Crucea cosmica este un motiv de lupta pentru schimbarea mentalitatii a gandirii si a vietii in general. Balantele isi pot creea o imagine perfecta, prin capacitatea de lucru in echipa, prin compromisuri in  viata profesionala. Magnetismul lor si nota de mister le va conferi un farmec special. Careul in T, le confera un impuls pozitiv. Aceste aspecte ce par disonante le va stimula creativitate, le va stimula calitatile si nevoia de simti nevoia de schimbare. Atitudinealor trebuie sa fie  pozitiva si plina de energie. Sa isi urmeze visele!

In plan sentimental- Sa incerce sa nu fie prea dificili cu partenerul de viata. Ar fi indicat sa-i acorde mai multa atentie. Tabloul astral indica o reevaluare a sentimentelor. Cuplurile pot avea  o nou luna de miere iar cei singuri se pot  gandii serios  la  casatorie.

Job- Seriozitatea si disciplina le v-a aduce satisfactii profesionale . O provocare se intrevede pana in 24 August. Sa evite conflictele cu subalternii.

Sanatate- Atentie la arsuri, rani provocate de fie, foc. Balantele vor avea migrene din cauza stress-ului la locul de munca.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close