Rabdare si perseverenta


MELINTE LOREDANA GEORGIANA,:    02.09.1983,11:00,:  CONSTANTA
O persoana foarte amabila, sociabila, cu un magnetism aparte, dar indolenta, careia ii displace efortul de orice forma (fizic, mental, moral), se lasa purtata de val. Dispuneti de curaj in situatiile dificile, rezolvati orice problema cu rabdare si perseverenta. Veti descoperi de-a lungul vietii o sursa sigura de venit, munca grea si responsabilitatea va vor obosi corpul fizic in prima jumatate a vietii. Incercati sa nu canalizati negativ forta fizica si mentala de care dispuneti. Daca aveti tendinte sinucigase este mai bine sa uitati de ele.

Analiza astrologica natala, realizata gratuit,

de  astrolog MihaelaPurtati respect fata de lege si religie, puteti detine functii inalte in stat, institutii comerciale, stiintifice sau filozofice. Sunteti atasata de mama, familie, casa parinteasca.Veti fi fericita daca va veti intemeia o familie si va veti contrui o casa. Calatoriile lungi va aduc castiguri si placeri, chiar notorietate. Aveti abilitatea de a cunoaste persoanele care va pot ajuta sa aveti un drum usor in viata.
Sunteti o mare iubitoare de placeri, arta, muzica,lux, sunteti apreciata de sexul opus, va veti inalta pe scara sociala prin casatorie. Va place sa visati si dispuneti de o imaginatie bogata, dar va exprimati ideile intr-un mod direct si brutal, ceea ce duce la opozitii jenante cu interlocutorii.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close