Originala si capricioasa


15.Catalina – 22 Martie 1978 – Bucuresti – 22:35

Cu Soarele in Berbec si Ascendentul in Scorpion esti o persoana independenta, ambitioasa, curajoasa, misterioasa care-ti asumi riscuri inutile deseori. Iti place sa fi mereu numarul unu, poti avea succes in viata publica sau politica, prin speculatii financiare sau cu terenuri, afaceri comerciale,veducatie. Succesul poate veni in a doua jumatate a vietiiimpreuna cu faima, onoruri, realizarea ambitiilor.

Analiza astrologica natala, realizata gratuit,

de Mihaela B.

Sentimentala si romantica reusesti cu greu sa-ti exprimi sentimentele. Ai parte de o viata amoroasa cu probleme, un mariaj sau concubinaj precoce dezechilibrat, nefericit, chiar posibil divort (Opozitia Pluton -Venus) . Incearca sa-ti controlezi impulsivitatea si tendinta spre cearta, schimbarile bruste in atitudini, capriciile. Tatal si familia au un rol important in viata ta. Poti castiga bani in urma casatoriei sau dintr-o mostenire dar trebuie sa te limitezi la cheltuielile extravagante cu care esti obisnuita. Ferste-te de jocurile de noroc!

Uranus pe Ascendent indica inteligenta, originalitatea si imaginatia vie va fac o persoana placuta, agreabila,sociabila.Va trebui sa invatati valorile prieteniei in viata reusind sa va puneti astfel amprenta intr-un mod placut asupra celor care va sunt apropiati. Esti  atrasa de stiintele oculte, arta, placerile intelectuale va sunt influentate de sentimente.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close