Posibile castiguri financiare


Alina Simona : 10 ianuarie 1989 , ora 13,40 , Bucuresti

Alina, esti nascuta in zodia Capricorn cu Ascendentul in zodia Gemeni. Esti o persoana comunicativa, sociabil, adaptabila, curioasa  care vrea sa stie totul. Ai un caracter vesel si optimist, o inima intelegatoare, buna si generoasa, manifesti iubire pentru omenire si pentru D-zeu. Esti pasionata de arta in general si de muzica. Esti sincera, hotarata in munca pentru obtinerea obiectivului propus, indiferent cat timp ti-ar lua, intreprinzatoare, responsabila  cu idei originale despre afacerile care-ti vor aduce succes.

Analiza astrologica natala, realizata gratuit,

de Alma

Neptun in Capricorn iti da capacitate de concentrare asupra oricarui subiect, excelezi in orice ocupatie in care gandirea si concentrarea sunt cheile succesului. Ai un spirit combativ, iti place sa te implici in actiuni periculoase, esti impulsiva si te enervezi cand apar obstacole, uneori poti actiona a pe negandite. Incerci sa-ti impui punctul de vedere si altora, poti avea unele blocaje in comunicare.

In cariera pe care o s-o urmezi poate fi implicat publicul si sunt posibile schimbari fata de cum esti perceputa de public. Prietenii sunt putini la numar, dar sinceri. Posibile castiguri financiare prin intermediul casatoriei sau al mostenirilor.

Casatoria poate fi facuta in strainatate sau cu cineva din strainatate, posibil mai multe casatorii. Din punct de vedere al sanatatii organe sensibile rinichii si organele genitale .

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close