Tendinta spre occultism


Ely Oana  16 martie 1967 , ora 23,00 Pitesti

Ely, esti  in zodia Pesti cu Ascendent in zodia Scorpion. Foarte intuitiva, ai spirit de observatie, curaj care poate merge chiar pana la imprudenta, o fire inclinata spre critica si disputa, nu-ti lace sa ti se impuna anumite lucruri si-ti aperi intodeauna drepturile. Corpul tau este foarte senzitiv, capabil de a percepe cele mai subtile vibratii ale naturii, posezi o natura latenta intens mistica. Esti puternic influentata de starile celor din jurul tau.

Analiza astrologica natala, realizata gratuit,

de Alma

Soarele in Pesti iti confera o puternica tendinta spre occultism, psihism, iar prezenta lui in casa IV-a, va face ca ultima parte a vietii sa fie iluminata de Soarele succesului. Ai foarte multa initiative, actionezi in forta pentru a-ti atinge scopul, la felt e manifesti si in viata sentimentala. Esti afecuoasa dar si impulsive, vei avea parte de multe iubiri. Casatoria poate fi facuta din dragoste dar si din interes sin u merge prea bine. Iti este recomandata orice munca medicala sau sociala. Acorzi atentie detaliilor, esti o fire independenta, autoritara, inclinata spre metode dictatoriale.

Viata va fi presarata cu schimbari bruste (Uranus in casa X). Vei primi mult ajutor de la parintii tai. Ai venit in acesta viata cu misiunea de a fi un sprijin solid pentru ceilalti si trebuie sa te straduiesti sa-ti gasesti linistea si seninatatea in mediul apropiat. Punctul vulnerabil este sanatatea.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close