Capricorn – Septembrie 2010


Zile favorabile: 06, 11, 14, 20, 26, 28Acesti nativii se vor bucura fie de caltoriile internationale, fie de vizita unor prieteni din straintate. Pentru ei Soarele le deschide noi oportunitati, sanse si provocarii. La capitolul comunicare exista dificultati. Relatiile cu cei apropiati sunt confuze, Capricornii se ambitioneaza sa le arata celor din jur cat de originali poti fi

ei. Sa evitate lauda excesiva!

Horoscop lunar realizat de Artemis

Pana in 14  Septembrie, se simt lipsiti de energie si vointa. Dupa aceasta data se pot gandi serios la viata lor. E momentul deciziilor importante. Luna este in crestere pana in 23 Septembrie. Orice plan, orice demers administrativ v-a fi incununat de succes. Important pentru nativii este credinta in idealuri, sinceritatea si dorinta de a acumula noi informatii, de a-si largi orizonturile cunoasterii.  Nativii mai tineri, se vor specializa intr-un domeniu nou, vor face un master, iar cei care au depasit varsta a doua isi vor analiza viata si evenimentele trecute. Toti Capricornii sa profite acum, de sansele ce li se ofera, sa analizeze orice provocare  in mod obiectiv, pentu ca  din Martie 2011 vor constientiza efectele acestor decizii.

Cursuri de astrologie  individuale On-line

Marte si Venus vor tranzita sectorul prieteniilor. Nativii se vor bucura de prieteni noi. Prieteniile facute in luna  septembrie vor  disparea atunci cand Venus intra in mers retrograd. In planul financiar  se intrevad o crestere a veniturilor. Sunt avantajati cei care se implica in afaceri riscante: forex, bursa, agenti comerciali.

Si la locul de munca Capricornii vor avea parte de neliniste si de obligativitatea unor decizii radicale care le v-a schimba viata. Cum v-a fi viata Capricornilor? Depinde de planurile pe care si le-au facut in perioada 0 5 decembrie 2009 – 10 februarie 2010. Au reusit sa le aplice ei in vara anului 2010? Pana in 12 septembrie mai au timp de analiza a tot ce si-au propus atunci. Sa nu se grabeasca sa traga concluzii pe baza emotiilor. Sa fie realisti, sa se gandeasca la fericirea lor. La finalul lunii septembrie  Capricornii vor beneficia de  un influx astral ce le aduce schimbare la locul de munca.

Astroconsultatii natale si previzionale cu Artemis

Sanatate: In primele trei zile si utlimile zile ale lunii septembrie  nativii  se vor confrunta cu mici   probleme de sanatate cauzate de emotii si stress.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close