Incredere & Optimism


Jenifer – 24 Noiembrie 1969 – Buzau – 14:50

Sunteti o fire pasionala, iritabila, dinamica, plina de energie, independenta, hotarata in apararea ideilor, convingatoare. Inteligenta, abilitatea si precautia va ajuta sa perseverati in finalizarea lucrurilor

incepute. Va atrage studiul, literatura, activitati in contact cu publicul, medicina fiind dispus sa aveti mai multe ocupatii. Invatati sa fiti mai economa si calculata si veti depasi cu usurinta fluctuatiile financiare in viata.

Analiza astrologica natala, realizata gratuit,

de Mihaela B.

Venus in Scorpion  va aduce un puternic impuls sexual,gelozie, posesivitate, neliniste in relatiile sentimentale si imprudenta, tendinta spre legaturi clandestine. Iubiti puternic dar distrugator. Exista posibilitatea primirii unei mosteniri sau a imbogatirii in urma casatoriei.Reusita in afaceri publice sau justitie, casatoria asigurandu-va triumf asupra dusmanilor, relatii sociale norocoase si profitabile.

Personalitatea stralucitoare si imaginatia puternica va aduc multi prieteni, mai ales prietene, metodele neobisnuite contribuind la succese surprinzatoare.Stiti sa va bucurati de viata. Opozitia Soare-Luna va face nehotarata, inconstanta, incapabila sa duceti la sfarsit un scop in viata. Dobanditi increderea in propriile forte si fiti optimista!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close