Horoscop august 2010 (XI)


Varsator

Zile favorabile: 07, 15, 20, 21

Varsatorii traiesc o perioada unica in viata lor. Mersul retrograd al planetei Uranus, (planeta dominanta) din Berbec in Pesti, ii  predispune pe acesti nativii, la o stare de melanocolie, de confuzie, de nelinste. Vor fi tentati sa reinvie o veche legatura romantica, sa preia un contract,  sa se intorca la activitatiile lor preferate, in  ultima saptamana a lunii august. Unii nativi pot sa semneze un contract avantajos pe termen lung. Li se vor recunoaste eforturile si capacitatiile intelctuale.

Analiza astrologica previzionala

realizata de Artemis

Varsatori se vor focaliza pe cretivitate, relatii romantice, prietenii si relatii profesionale. Munca depusa  in perioada 15- Mai -15 August, le v-a aduce numeroase recompense materiale cat si spirituale. Marte in semnul parteneriatelor(Baalnta) formeaza conjunctie, la grad perfect, cu Venus pe 20 august. Varsatorii pot obtine un examen, implinirea un vis sau vor trai o experienta inedita in plan spiritual.

Incepand cu 24 august, un nou plan il pot pune in actiune. Aspiratiile profesionale le sunt motivate de  dorinta de a obtine un bun rezultat. Probleme comunicationale vor disparea rapid. Tranzitul Soarelui  in casa a VIII-a, le poate aduce numeroase avantaje…Continue reading →

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close