Gandire agera


Georgeta Ghe- 12 Martie 1979 – Constanta -16:00

Daca ora nasterii e cea corecta , ascendentul tau este in zodia leului pe ultimele grade, si cu un Saturn pe casa 1, fapt ce anuleaza calitatile acestei zodii. Iti e greu sa fii propriul tau stapan, sa fii constanta in ceea ce ai de indeplinit, cateodata cu tendinte de delasare. Esti deasemenea o fire sensibila si intuitiva. Problemele pe care tu trebuie sa le constientizezi si sa le depasesti vin din copilarie, dintr-un mediul familial in care nu  te-ai simtit confotabil si care iti dau compelxe de inferioritate. Analiza astrologica natala realizata gratuit de  Lori

Intelegi probeleme oamenilor, si in general gasesc in tine o alinare. Ai o gandire agera, gasind usor rezolvari la diverse probleme aparute, vii mereu cu noi idei.Esti o persoana placuta la locul de munca, lucrand foarte bine in echipa.

Trebuie sa reusesti sa te focusezi mai mult pe tine, sa incerci sa nu te mai victimizezi (ai adeseori aceasta tendinta) , sa iti folosesti talentele si inventivitatea. Ai atractie si curiozitate spre domeniul esoteric, mistic, domenii in care te vei putea descoperi si modela.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close