Divortul in astrograma


“Daca nu ti-am adus nici o fericire, iti las prin despartire o ofranda a eliberarii.”

Cine nu viseaza, inca din copilarie, sa-si gaseasca jumatatea, sufletul pereche….sa traiasca impreuna o iubire ca-n povesti, indragostiti si fericiti pana la adanci batraneti?….Dar, deseori vraja dispare….visul se transforma in cioburi…fericirea in lacrimi….si ne intrebam de ce?

In viata totul este ciclic, cu urcusuri si coborasuri, cu zile bune si rele… Casatoria nu face exceptie si va trece, la randul ei, prin diverse incercari, ducând de multe ori la divort.

In astrograma natala putem gasi cateva indicii care sa ne ajute sa gasim raspunsul si, mai mult, cunoscand dinainte riscurile la care suntem expusi, vom fi mult mai prudenti in luarea deciziilor, scutindu-ne de eventualele suferinte in viitor.

Autor: astrolog Iris

Zodiacul incepe cu Berbecul, iar al saptelea semn este Balanta. In cazul unui barbat, principalii indicatori ai casatoriei sunt Balanta si guvernatorul acesteia, Venus. Incepand de la Balanta, al saptelea semn, Berbecul, impreuna cu Marte, sunt indicatorii casatoriei pentru femei. De asemenea, in harta unei femei, trebuie luata in considerare Luna, iar in cea a unui barbat, Soarele.

In astrograma unui barbat trebuie sa analizam zodia Balantei si casa a 7 a de la ascendent, Soarele si Venus, iar in cea a unei femei, zodia Berbecului, casa a 7 a, Luna si Marte. De asemenea, casa a 8 a guverneaza viata sexuala, si, prin urmare, Scorpionul pentru barbati si Taurul pentru femei, trebuie adaugate in lista. Viata extraconjugala este determinata de casa a 12 a, in consecinta, Pestii (pentru barbat) si Fecioara (pentru femeie) trebuie observate.

Avem de a face cu o multime de factori, casatoria si viata de cuplu fiind foarte complexe. Insa, dintre toate aceste elementele, trebuie gasit cel mai puternic dintre ascendent, Soare si Venus in harta natala a barbatului si dintre ascendent, Luna si Marte, in harta femeii, celelalte elemente ajutand la completarea interpretarii.

Venus in careu, opozitie cu Luna: Indica vulgaritate si senzualitate de prost-gust, lipsa de conduita morala, indolenta, neglijenta, ….cititi tot articolul in revista Previziuni astrale administrata de astrolog Artemis

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close