Luna


Luna este astrul cel mai apropiat de noi si are o influenta considerabila asupra fluidelor si materiei vii de pe Pamant. In astrologie ea guverneaza emotiile, sensibilitatea, imaginatia si starea moastra de spirit. Luna reprezinta schimbare, calatorii, viata publica, traditie, familie, fertilitate, feminitate, mama, copilarie. Incarcata de trecutul nostru, ea constituie un patrimoniu afectiv si emotional care determina un mod instinctual si inconstient de a reactiona la evenimente. Luna este Eu-l intim , radacinile, motivatiile noastre profunde. Dupa Soare, Luna este elementul care coloreaza cel mai mult personalitatea noastra, temperamentul si caracterul de baza.

Autor: astrolog Ariela

Luna in Berbec – Persoane puternice, impetuoase, independente, ambitioase si schimbatoare. Poseda o facultate imaginative de exceptie, sunt tipul pozitiv, dominant, increzator in sine, curajos, practic. Le displace sa li se impuna o anume directie de viata. Desi cam impulsive si neprevazatoare, au mari sanse de reusita in viata.

Luna in Taur – Inclinate catre arta, frumusete, diplomatie, afaceri, aceste personae sunt pragmatice, pline de resurse, stabile in urmarirea scopurilor propuse. Doresc sa-si procure toate placerile care-I pot bucura simturile, sunt atasate de familie si casa. Pot acumula multe bunuri materiale; sunt refractari la schimbari.

Luna in Gemeni – Nativii sunt inteligenti, inclinati catre literatura si stiinta. Adaptabili dar nelinistiti, imbratiseaza cu usurinta ideile noi. Este accentuata curiozitatea, dorinta de a calatori, de a cunoaste lucruri si oameni noi. Au putere de observatie si capacitate de asimilare a multor informatii si detalii, au dexteritate manuala, viteza de lucru. Se misca rapid ( fizic si mental ) dar sunt cam superficiali; de multe ori fac mai multe lucruri in acelasi timp.

Luna in Rac – Personalitati sociabile, sensibile, romantice. Acesti nativi sunt foarte senzitivi, plini de compasiune si atasati de familie, camin, mama, bunica. Mediul ambient este foarte important pentru ei si daca le pare ostil, se retrag in sine. Sunt isteti, constiinciosi, luptatori, au instinct si imaginatie  dezvoltate, atractie pentru lucruri vechi, curiozitati, ocultism. …. cititi tot articolul in revista Previziuni astrale administrata de astrolog Artemis

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close