Tranzitul Soarelui in Fecioara


Tranzitul Soarelui in Fecioara va avea loc intre 23 august  si 23 septembrie. Semn de pamant, feminin, mutabil, Fecioara ne aduce tuturor mai mult pragmatism, tenacitate, grija pentru detaliu, modestie. In acest rastimp aspectele planetare sunt destul de tensionate. Opozitiei dintre Saturn si Jupiter-Uranus i se adauga un careu in T cu Pluton-Nodul Nord.

Exista si multe planete retrograde: Mercur, Jupiter, Uranus, Pluton, Chiron care ne predispun la analiza profunda, introspectie, la cautarea intelegerii problemelor noastre. Concluziile la care vom ajunge ne vor determina sa ne schimbam atitudinea fata de viata, familie, cariera, sa devenim mai responsabili si organizati, sa analizam in detaliu planurile de  viitor. Spre sfarsitul perioadei slabeste incordarea planetara. Pe 8 septembrie avem Luna Noua: o zi in care initiativele noastre – in diverse domenii- sunt foarte bine sustinute.

Mercur intra pe 12 septembrie in mers direct si dinamizeaza comunicarea, schimbul de idei, contractile, iar conjunctia Jupiter- Uranus in Pesti aduce frumoase surprize in jurul datei de 18 septembrie. Va fi o perioada de pregatire pentru schimbare, in care este de dorit sa fim flexibili si adaptabili, sa ne dorim innoirea si progresul.

Pentru  nativii din Berbec vor fi sanse pentru dezvoltarea profesionala. Posibile recompense le vor stimula interesul pentru a munci eficient, cu mai multa rabdare, eventual, sa renunte – cel putin pentru o vreme – la ideea de a-si schimba locul de munca. O mai buna intelegere cu colegii depinde in primul rand de ei (de renuntarea la critica). Cu privire la sanatate vor primi avertizari ca au nevoie de un regim de viata mai moderat si o dieta adecvata, fara excese.

Cei din Taur vor simti mai multa atractie pentru placerile vietii. Cei tineri  se pot indragosti sau pot petrece zile minunate cu persoana iubita. Evenimentele mondene si contactele favorabile nu vor lipsi, ba chiar au mari sanse de a intalni oamenii de care au nevoie. Ar fi de dorit sa nu se lase cuceriti de mirajul distractiilor, sa nu piarda din vedere planurile de viitor; momentele dificile….cititi tot articolul in revista Previziuni astrale administrata de astrolog Artemis

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close