Cerul in Septembrie 2010


Cerul a fost impovarat de configuratii astrale tensionate, unele nefaste pentru noi inceputuri. Luna septembrie se anunta mai relaxanta. Mercur, planeta gandirii, a comunicatiilor si a calatoriilor scurte se afla in mers aparent retrograd in semnul zodiacal Fecioara pana in data de 12 Septembrie.

Analiza astrologica previzionala realizata de Artemis

Faza de Luna Noua sau conjunctia Luna-Soare are loc in semnul Fecioarei,  in data 8 Septembrie, o zi importanta pentru crestinii ortodocsi. Ei praznuiesc Nasterea Maci Domnului sau Sf. Maria Mica. Sfanta Fecioara a fost fiica dreptilor Parinti Ioachim si Ana, care locuiau in orasul Nazaret. Peste doua milioane de romani isi sarbatoresc, pe 8 Septembrie,  ziua onomastica.

Artemis  ofera analize previzionale personale

Luna noua in  Fecioara ne predispune  la analiza interioara, la puritate prin curatenie si ordine in ganduri, in planuri sau lucruri, precum si  asumarea  de noi obligatii. Vom avea ocazia de a ne recunoaste intelesul muncii si de a face fata propriilor actiuni. Cei care vor incerca sa evite obligatiile prin refuzul ajutorului oferi celorlalti, acest lucru ar putea determina declansarea unei boli acute, aflata in stare latenta. Conflictele de la locul de munca pot fi aplanate prin dialoguri inteligente  si compromisuri. Sa fim atenti la ceea ce ne dorim in perioada 08-20 Septembrie pentru ca sansele de concretizare si materializare sunt la maxim.

Din  8 Septembrie Venus, planeta iubirii tranziteaza semnul Scorpionului pana in data de 8 Noembrie 2010, cand avea loc ingress-ul in semnul zodiacal Sagetator.  Relatiile de iubire vor fi mai intese si pasionale. Vor fi activate bolile genitale, bolile venerice. Femeile se vor simtii mai  vulnerabile si predispuse la decizii pripite. Tot din 8 Septembrie Jupiter intra in semnul zodiacal  Pesti, accetuiaza latura spirituala, credinta, sacrificiul. Cei care sunt pictori, webdesigneri isi vor  reexamina ideile si planurile creative….Citit tot articolul in site-ul personal al d-nei Artemis.

Artemis va ofera urmatoarele servicii astrologice cu taxa

1.Consultatii astrologice prin telefon sau Yahoo Messenger 250 lei/ ora -minim 30 minunte 125 lei – (prin consultati telefonice vi se ofera rectificarea orei de nastere, interpretarea astrogramei natale, raspunsuri la intrebari, previziuni)

2.Analize astrologice scrise (pretul este stabilit in functie de tipul analizei)

3.Raspunsuri scrise  la intrebari concrete – 3  intrebari – 70 lei

e-mail: astrologmanuela@gmail.com

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close