Taur – Septembrie 2010


Zile favorabile: 19, 20, 24, 25.

Nativii din semnul zodiacal Taur se confrunta in prima parte a luni septembrie cu o boala acuta, posibil o  interventie chirugicala. Evenimentele care au loc in aceasta luna au caracter karmic (datorii din alte vietii). Comunicarea si incurcaturile  la locul de munca sunt cauzate de trznitul planetei  Marte  pana in 16 Septembrie.

Horoscop lunar realizat de Artemis

Taurii sunt avantajati de  castiguri suplimentareste prin lucruri creative, legate de frumusete, arta sau  muzica. Toate persoanele din acest semn zodical vor avea parte de venituri suplimentare din hobby-uri.

In plan social se intrevade pierderea prestigiului, a imaginii, posibil  caderea din functie, renuntarea la un post care necesita multa raspundere. Taurii se pregatesc sa faca o schimbare profesionala importanta pentru ca se simt ispititi de provocari si oferte tentante. Nu e timpul astral optim pentru astfel de decizii! Ceea ce vor face acum nu este decat un pas pentru a-si pierde credibilitatea. Taurii care au un inalt grad de evolutie spirituala simt ca  deciziile  radicale vor fi luate dupa ce le intra “marele benefic” in semnul lor solar. Bineintels ca unii nu vor putea rezista tentatiilor insa astrele indica consesintele  insuportabile.

Cursuri de astrologie  individuale On-line si colaborare la analize cu Artemis

In plan relational se intrevad discutii confuze cu persoana iubita. Neintelegerile  se vor rezolva dupa data de 12 septembrie, cand Mercur isi reia mersul direct prin sectorul iubirii.

Astroconsultatii natale si previzionale cu Artemis

Sanatate – Stress-ul si oboseala le cauza crize de  ficat, ciroze, anemie, hepatite, hipertensiune,  diabet, bolii de gat sau infectii renale.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close