Balanta – Septembrie 2010


Tranzitul planetei Venus le-a mai imbunatati imaginea si le-a redat optimismul. Planeta Marte le  tranziteaza semnul Balantei pana in la mijlocul lunii Septembrie. Balantele sunt pline de energie, se pregatesc pentru  decizii importante, isi fac noi planuri, doresc sa se afirme prin farmec, frumusete si talent. Nu-i momentul astral potrivit! Tranzitul Soarelui prin sectorul bolilor cronice, le aduce in prim plan o boala netratata

la timp, un diagnostic, care ar trebui sa fie verificat prin analize detaliate.

Horoscop lunar realizat de Artemis

Mercur se afla in mers aparent retrograd pana in 12 Septembrie in casa dusmanilor ascunsi. Nativii care au planete personale, ascendentul  sau Soarele in semnul compomisurilor, vor simti ca anturajul, frati, verisori, prieteni se intorc impotriva lor. Balantele au obiceiul de a se lauda cu poiectele lor si asta le poate creea tensiuni sau neintelegeri in relatiile cu cei apropiati.Comunicarea este blocata la nivel general. Vor face greseli in inscrisuri,vor fi acuzati de nerespectarea programului. Le recomand sa isi faca o analiza a actiunilor care au avut loc in luna decembrie 2009 sau perioada  aprilie – iunie2010. Vor gasi raspunsul la finalul lunii Septembrie.

Cursuri de astrologie   On-line,

In ultima saptamana  a lui Septembrie, nativii din acest semn se vor simiti capabili de actiuni independente, de afirmare a personalitatii. Abia atunci vor beneficia de promovare si stralucire asa cum ei isi doresc prin un compromis financiar sau prin solicitarea ajutorului unei persoane cu influenta sociala.

Sectorul financiar v-a fi bine aspectat incepand cu data 10 Septembrie. Balantele se gandesc sa achizitioneze obiecte de arta, bijuteri, articole de imbracaminte pentru toamna. Au toate sansele sa investeasca o suma de bani intr-o afacere care v-a deveni prospera in scurt timp. Li se ofera contracte avantajoase.Vor fi suprasolicitate la servicii. Cei care au Ascendentul  in ultimile grade ale semnului Balanta se vor bucura de o calatorie lunga la finalul luni. 30 septembrie o zi foarte importanta pentru nativii.

Astroconsultatii natale si previzionale cu Artemis

In viata sentimentala se intrevede o iubire pasionala. Balantele pot face un pas important fiind impulsionate de Marte si Pluton. Casatorie? Da! Multe Balante se casatoresc, sau se muta impreuna cu iubitul dupa 20 Septembrie.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close