Horoscop Fecioara – Septembrie 2010


Mercur –  guverantorul zodiei Fecioara se afla in mers aparent retrograd pana in 13 Septembrie. Nativii vor face o analiza profunda a vietii lor, vor cauta noi solutii la problemele cu care se confrunta. Au impresia ca nimeni nu ii intelge. Se vor confrunta cu probleme aparent identice cu 2009 dar in alt context.  Sa accepte ajutorul celorlalti. Fecioarele se vor pierde in detalii. Dupa data de 14 Septembrie vor realiza ca nu au obtinut ceea ce si-au dorit sau vor uita de promisiunile facute.

Horoscop lunar realizat de Artemis

In plan sentimental nu se intrevad schimbari importante. Cei care sunt in cautarea unui partener nu vor avea succes in aceasta luna. Altii nativii vor descoperi in prima partea a lunii ca sunt inselati, ca partenrul profita de increderea lor. Cu Mercur Rx vor descoperi multe defecte ale partenrului de viata, ale iubitului. Vor afla ca imaginea nu este egala cu sufletul. Perfectiunea nu exista in dragoste dar nativii din semnul Fecioarei pot spera ca intr-o zi isi vor intalni dragostea ideala. Pentru ca  Fecioarele tind spre perfectiune, au toate sansele sa stea o perioada la distanta de iubit  sau chiar  sa divorteze in viitor. Lilith le aduce in prim plan multe aspecte negative ale vietii de cuplu.

Sanatate: O problema de sanatate din  trecut va reaparea in aceasta luna. Fiti precautii si faceti-va un control  medical.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close