Horoscop Gemeni – Septembrie 2010


Nativii guvernati de planeta Mercur se vor simtii confuzi pana in 12 septembrie, pentru ca, planeta vietii lor este in mers aparent retrograd. Comunicarea este ingreunata, negoicierile, calatoriile, afacerile, etc. Gemenii nu pot realiza ce se intampla in jurul lor.

Horoscop lunar realizat de Artemis

Prezenta Soarelui si a planetei Mercur in casa familie, a intimitatii, arata ca acesti nativii trebuie sa acorde mai multa atentie problemelor gospodaresti. Discutiile cu parintii sunt fara sens. Gemenii sunt predipusi la o pierdere materiale in urma unei investitii nerentabile. Septembrie nu este o luna prea buna pentru afaceri. Riscurile sunt mari iar pierderiile pot fi neasteptate.

Dupa faza de Luna noua din 8 septembrie vor respira mai linistit ca au depasit cu bine o serie de teste. Isi pot face planuri noi, pot semna contracte, documente, comunicarea se efectuiaza in conditii optime. Cei care investesc in imobiliare, cladiri, bunuri,  vor incasa profituri dupa  jumatate  lunii septembrie.

In viata sentimentala lucrurile nu sunt linistite. Efectul lui Saturn, Venus si Marte va tensioneaza relatiile sentimentale. Nu aveti suficiente  argumente care sa aplaneze  conflicte inutile cu partenerul de viata. Lucrurile se vor imbunatatii dupa 16 Spetembrie. Conjunctia Soare-Saturn nu va ofera liniste in ultimile zile  a lunii.

Sanatate: Gemeni pot suferi o inteventie chirugicala.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close