Horoscop Leu – septembrie 2010


In prima parte a lunii septembrie Leii vor analiza bugetul personal. Se pregatesc pentru investiti? Dupa 16 septembrie investitiile sunt avantajate in domeniile farmaceutice, produce naturiste, papetrie, articole de igiena, cosmetice.   Tinerii casatoriti  vor obtine locuinta sau credit pentru a-si cumpara locuinta. Mai important este faptul ca se vor muta in locuinta noua.

Horoscop lunar realizat de Artemis

Alti nativii vor fi interesati de a face schimbari in interior. Decoratiunile interioare sunt avantajate precum si achizitionarea de noi obiecte de mobilier. Leii au tendinta de a se contrazice cu toti membrii familiei. De asemenea, au riscul de a se desparti de o persoana draga.

Pe plan financiar persista pericolul de inselaciune. Indiferent de statutul  lor , Leii sunt predispusi la o pierdere materiala semnificativa in ultima saptamana a lunii septembrie. Unii dintre nativii vor fi atat de entuziasmati  ca au pus mana pe o  afacere de succes incat vor uita sa mai verifice clauzele contractuale. Contractele semnate in ultima saptamana pot coduce la faliment.

Comunicarea si calatoriile vor fi blocate de o serie de responsabilitati care nu au fost efectuate la timp. Nativii care au procese pe rol in instanta pot pierde prin lipsa de probe si dovezi. Marturi si ale forme de dovezi vor fi insuficiente pentru a dovedi adevarul. Amanti procesul aflat pe rol pana dupa 25 Noembrie.

Sanatate: Unii dintre nativi vor suporta  o interventie chirugicala la nivelul abdomenului iar altii vor urma un tratamente cu antibiotice pentru vindecarea unor rani sau infectii.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close