Horoscop Pesti – Septembrie 2010


Lilith in opozitie cu Mercur le creaza dificultati relationale in perioada 19-21 Septembrie. Pestii se vor simti vulnerabili la reactiile celorlati. Reactiile impulsive le cauzeaza neplaceri in plan sentimental sau partenerial.

Horoscop lunar realizat de Artemis

Nativii sunt ispititi sa ia decizii riscante, sa actioneze impulsiv, altii vor sa  se casatoreasca. Au gasit ei partenerul ideal? Vor vedea dupa data de 30 spetembrie. Orice contract semnat in luna septembrie le poate cauza pagube materiale sau suferinta emotionala. Ei sunt incantati de multimea ofertelor si a provocarilor,totusi sa fie prudentiu pentru ca luna Septembrie este o luna nefasta in asocieri.

Pestii vor dori sa calatoreasca, sa cunoasca noi orizonturi. Sunt avantajate calatoriile lungi si examenele in perioada 08-20 septembrie. Curajul de a pleca pe alte melaguri este accentuat. Nativii care sunt imprudenti in afaceri si nu stiu cum administreze finantele  pot  plati taxe suplimentare.

Astroconsultatii natale si previzionale cu Artemis

Nativii trecuti de varsta a doua se confrunta cu probleme de sanatate. Multi bani se vor duce pe tratamente. Meditatia, rugaciunea si postul sunt favorabile in intervalul 08-21 Septembrie. Nativii sa ignore  ura si invidia. Ei, prin comportamentul lor oscilant, pot provoca multe controverse in randul celor apropiati.  Sunt inclusi si nativii care detin planete personale sau progresate in semnul zodiacal Pesti. Mai afectati sunt nativii din ultimul decan, pentru ca Uranus le zguduie linistea interiora iar conjunctia cu Jupiter le da acestora  speranta si credinta.

Reclame

1 gând despre „Horoscop Pesti – Septembrie 2010

  1. ce bine mi se potrivesc aceste previziuni de parca fi facute pentru mine personal; mentionez ca m-am nascut in zodia Pesti dimineata dupa rasaritul soarelui; ce ascendent am? In Pesti sau Berbec? vreau sa imi rectifice ora de nastere doamna prof. Artemis!
    Multumesc anticipat, Emilia din Brasov

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close