Horoscop Rac – Septembrie 2010


Racii cauta noi resurse de supravietuire. Vor gasi o sursa de venit fie prin o investitie inteligenta, fie prin un job care necesita comunicare, scris, analiza. Cert este ca nativii din semnul Racului vor face o descoperire importanta in plan financiar. Eclipsa totala  de Soare din 11 Iulie 2010 le-a adus nativiilor din semmnul zodiacal  Rac in fata unor schimbari radicale. Ei trebuie sa renunte la tot cei legat de trecut. In ultima saptamana a lunii septembrie vor face calatorii scurte, vor semna acte, documente, vor obtine succes la examene sau interviuri.

Horoscop lunar realizat de Artemis

Pluton ii obliga pe Racii sa se tranforme atat fizic cat si mental. Cei care se opun schimbarii vor avea de traiti multe suferinte interioare. Unii nativii, in special femeiile, vor simtii ca totul in jur se prabuseste. Cei mai afectati de transformarile lui Pluton, sunt nativii nascuti in primul decan al semnului Rac.

In viata sentimentala se intrevede o calatorie impreuna cu partenerul sau pentru partener. Cei casatoriti vor retrai momente magice dupa 15 Septembrie. Dragostera revine! Cei singuri  vor relua o relatie,  isi pot face planuri impreuna de casatorie. Luna septembrie pentru nativii racii este benefica in plan intim.

In plan profesional vor fi nevoiti sa accepte noi  provocarii. Racii se vor ocupa de proiecte noi . Ofertele vor fi tentante si pe termen lung. Cei  care sunt implicati in afacerile de consiliere si comunicare sunt avantajati.

Sanatate – prima jumatatea luni este bine aspectat sectorul sanatatii. Dupa 16 Septembrie se vor simti epuizati datorita oboselii mintale

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close