Horoscop Sagetatator – Septembrie 2010


Soarele straluceste pe  mijlocul cerului. Sagetatorii ar trebui sa se bucure de avantaje si noi oportunitati sociale. Mercur, guvernator al casei destinului este in mers aparent retrograd in prima parte a luni blocandu-le  acestor nativii afirmarea sociala. Unii vor intampina dificultatii in relatiile cu superiorii, altii nu  vor avea chef si nici suficienta vointa  sa isi finalizeze proiectele. Sagetatorilor le va merge bine la distanta de casa. Sa plece o perioada pentru a-si largi orizonturile, sau  sa descopere noi ideii creative.

Horoscop lunar realizat de Artemis

Saturn in opozitie cu Jupiter si Uranus ( se afla in mers aparent retrograd), ii aduce pe nativi in ipostaza din iarna trecuta. Apar probleme relationale si comunicative  identice cu cele ale finalului de an 2009. Pentru ca, unii dintre nativii sunt impulsiv, pot face remarci acuzatorii, pe care le vor regreta mult timp. Ranile pe care ei le provoaca din orgoliu vor fi greu de vindecat in timp. Cand vor constientiza realitatea, dupa 15 septembrie, scuzele si regretele se vor dovedi a fi inutile.

Sagetatorii trebuie sa intelaga ca banii nu cumpara fericirea si nici nu vindeca ranile sufletesti. Financiar vor sta bine. Se gandesc sa faca o investitie in sau pentru casa. Afacerile cu terenuri si imobiliare sunt bine aspectate. La finalul lunii pot inchiria, vinde sau solicita un credit pentru locuinta. Cei mai avantajati sunt tineri. Cei care au depasit varsta a doua se pot gandi la o schimbare de domiciliu, se pot muta de la apartament la casa, o schimbare se intrevede in primavara anului 2011. Mai aveti rabdare cateva luni.

Astroconsultatii natale si previzionale cu Artemis

In plan sentimental, Sagetatorii se intorc la visele si iulziile lor. O persoana din trecut revine in viata lor. Se intrevede o dragoste secreta la distanta, mai mult, pare sa fie o iubire platonica care nu se v-a finaliza in plan fizic. Cei casatoriti au sanse de a calatorii impreuna cu partenerul de viata.

Sanatate: sa se fereasca de   o boala venerica cu urmarii pe termen lung.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close