Marte in domiciliu nocturn


Marte este planeta cea mai apropiata de Pamant si parcurge intreg zodiacal in 697 de zile cu un mers retrograde de 77 de zile din doi in doi ani.In astrologie Marte reprezinta activitatea exterioara, chiar daca este o planeta personala alaturi de Venus si Mercur si Luminariile, arata cum abordam confruntarea cu lumea exterioara, confruntare ce isi are originea in tensiuni, pasiuni, repulsii si manifestari ale interiorului fiintei umane.

Autor: astrolog Andromeda

Este reprezentat de simbolul masculin derivat din sabie si scut in opozitie cu simbolul feminist al lui Venus. Marte este responsabil de energia finite umane, de modul in care aceasta este folosita pentru inaltare, inclusive de energia sexuala, directia in care coopereaza cu Venus fiind importanta, Marte considerandu-se activ, iar Venus pasiva.

In mitologie era considerat zeul razboiului si ii este atribuita culoarea rosie. Guvernand semnul zodiacal Berbec, masculin, de foc , cardinal si casa intai, Marte ne arata calitatile noastre fizice, modalitatile de a le valorifica, modul cum actionam si ne zbatem sa ajungem la perfectiune. El este detonatorul care trasnmuta energia din stare latenta in actiune directa, ne da impulsul de a actiona, de a ne pune ideile in aplicare.

Cu ajutorul lui Marte putem sa observam ceea ce este mai putin bine in fiinta umana, punandu-ne de multe ori in fata unor teste fizice grele in viata. Modul martian de exprimare ne poate face maniosi, brutali, cu actiuni energice voluntare. Intr-un fel, Marte ne ajuta sa descoperim partile noastre negative si sa luptam cu limitarile noastre, sa fim competitive, ne obliga sa ne asumam riscuri.

In semnul fix, acvatic si introvertit al Scorpionului, Marte indica emotii si dorinte puternice.

Marte tranziteaza Scorpionul – domiciliu nocturn – in perioada 15 septembrie – 28 octombrie 2010. Este o perioada dinamica in plan relational. Se intrevad intensificarea …….Continue reading →

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close