Venus in Scorpion


In data de 8 septembrie ora 18:45  Venus intra in semnul Scorpionului pana pe data de 7 octombrie cand intra in miscare aparent retrograda si se intoarce inapoi in domiciliu (Balanta) pana in 19 noiembrie, pe data de 30 noiembrie Venus revine in Scorpion si va traversa aceasta zodie pana pe 6 ianuarie 2011 cand se va muta in Sagetator. Venus este o planeta feminina cu influenta directa asupra vietii individuale.

Vibratia sa inspira romantismul, simtul frumosului, inclinatie spre relatii sociale, cu alti indivizi, atasamentul fata de altii sau fata de lucruri si conditii, viata sentimentala in general. Venus in Scorpion,planeta frumusetii si a iubirii, reprezinta pentru ea ,,un exil”, tot ceea ce va face va face pe ascuns, iubirile vor fi ascunse, negocierile vor fi intre patru pereti, arta va fi profunda si tenebroasa.

Autor: astrolog Alma

Dupa ce si-a manifestat din plin farmecul si capacitatile in Balanta unde a stralucit,a iubit, a dansat, in Scorpion este exploatata din plin partea emotionala. Vom fi atrasi de trairile emotionale la limita, vom cauta senzatiile tari survenite din flirturile ocazionale, distractiile la limita legii, petrecerile luxoase dar bine ascunse. Fara sa vrem vor fi descoperite niste secrete intime ale unor oameni care daca vor deveni publice provoaca adevarate scandaluri cu urmari grave si care se pot intoarce impotriva noastra mai tarziu sa ne incarce costiinta. In aceasta perioada se pot descoperii in noi dorintele erotice cele mai intime si neamplinite pana acum, orice inhibitie de natura sexuala poate fi invinsa cu mult curaj deoarece Venus este insotita si de Marte care-i confera curajul de a incerca totul. Se pune accent pe reactii, adevar, mondenitati, arta, frumos, cultura, educatie, autocunoastere, analiza critica, inhibitie, pe profunzime. Nu vom putea sa ne impartasim usor sentimentele dar acesta ne face sa intelegem mai bine pe acelea pe care nu le-am explorat, gandit sau inteles fiind prea preocupati cu dragostea, nostalgia, iubirea ori dezamagirea.

Venus in Scorpion va critica si va acuza intodeauna, va inspira teama si respingere, ne va tenta cel mai mult acest gen de abordare. Politica si influenta sunt asociate de multe ori cu Venus in Scorpion, datorita puterii si a controlului asupra acesteia exercitat de Scorpion care stie sa santajeze si sa tenteze cand este vorba de politica. In aceasta perioada ne putem confrunta cu crize de gelozie si cu minciuna din partea partenerilor. Incapacitatea noastra de a ierta si de a uita poate genera grave probleme in relatii. Venus in Scorpion nu are nevoie de prea multe cuvinte, are capacitatea de a lega doua suflete profund….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close