Tranzitul Soarelui in Balanta


Soarele a ajuns la solstitiul de toamna, ziua este egala cunoaptea, semn de echilibru al naturii si al omului care se va naste. Pamantul intra, in timpul naturii acesteia obosite si gata pentru somnul de iarna, sub influenta planetei melancoliei si a durerii, a planetei Saturn, care este in exaltare in semnul Balantei.”

(Armand Constantinescu)

Ingress-ul Soarelui in zodia Balantei va avea loc in perioada 23.09.2010, ora 6:09 a.m. si 23.10.2010, ora 3:35 p.m, pe casa I, formand o opozitie cu Luna, Jupiter si Uranus in Pesti si o conjunctie cu Saturn. Ultimul trimestru al acestui an este foarte important, deoarece vom avea o perioada intensa din punct de vedere relational si vom fi preocupati sa rezolvam chestiunile legate de asocieri si parteneriate.

Autor : astrolog Iris


Vom reanaliza problemele din primavara, cand Soarele era in Berbec, iar Jupiter si Uranus in Pesti. Daca atunci am avut initiativa, acum vom culege roadele eforturilor noastre si vom face bilantul a ceea ce am realizat.

In momentul ingresului, avem un careu in T cu focarul Pluto, care formeaza cuadratura cu Luna si Soarele. Este un moment crucial, de analiza si schimbare. Vom fi fortati sa ne adaptam, chiar daca s-ar putea ca rezultatele sa nu fie pe placul nostru. De aceea, Jupiter si Uranus se intorc in Pesti, pentru a ne arata ce am lasat nerezolvat. Pluto in mers direct ne da acum forta, energie pentru a rezolva corect actiunile pe care le-am inceput.

Saturn in conjunctie cu Soarele ne aduce o doza de realism, maturitate si intelepciune, facandu-ne sa fim prudenti, sa ne asumam noi responsabilitati, sa ne pregatim pentru iarna care va veni.

Bisextilul format de Nodul Nord cu Lilith si Venus este un aspect ce degaja energie pozitiva in viata si ne avantajeaza. Pe de alta parte, Luna este in conjunctie cu Jupiter si Uranus, facand ca lumea sa fie nemultumita si iritata de ceea ce se intampla in jur. Urmatoarele trei luni vor fi pline de confuzie si probleme ramase nerezolvate.

Venus si Marte in Scorpion predispun la riscuri financiare, dar vor fi avantajati cei care doresc sa obtina credite financiare si oamenii de afaceri, care au sansa de a-si mari profitul.

BALANTA –Nativii isi vor face o analiza a vietii, a evenimentelor produse in anul care a trecut si se pregatesc sa ia noi decizii si sa-si faca planuri pentru cel putin 1 an. Saturn le obliga sa-si asume responsabilitatile si sa constientizeze nevoia de schimbare a modului de gandire, a relatiilor cu parintii si familia care vor fi destul de tensionate in aceasta perioada. Cu alte cuvinte, a venit momentul sa isi puna ordine in viata.

De asemenea, vor acorda mai multa atentie propriei persoane, fiind tentate sa faca o schimbare de look si sa-si cumpere multe lucruri frumoase, ceea ce le va relaxa si le va incarca de energie pozitiva.

SCORPION

Prezenta planetelor Marte si Venus in semnul natal ii va indemna sa faca unele schimbari, sa ia decizii, insa acestea nu vor fi de bun augur, deoarece se activeaza casa dusmanilor si vor avea parte de suferinte si pierderi. Este indicat sa nu ia hotarari pana pe data de 23 octombrie. De asemenea, in aceasta perioada sunt posibile probleme cu autoritatile, superiorii, justitia, probleme legate de acte. Scorpionilor li se pot aduce acuzatii false, insa se recomanda multa prudenta: sa nu reactioneze, sa nu fie incapatanati, sa nu dea replici dure pentru a se impune si nici sa nu faca promisiuni pe care nu le vor putea onora. Uranus in casa V si Jupiter in Pesti pot produce suferinta in plan sentimental si redeschiderea unor rani sufletesti.

SAGETATOR

Soarele activeaza casa a XI a, favorizand integrarea nativilor in diverse anturaje si sprijin din partea prietenilor sau protectorilor. Capacitatea de comunicare este buna, nativii vor avea succes la interviuri, le vor fi acceptate proiectele si au posibilitatea de a primi recompense pentru eforturile depuse in perioada anterioara. Pe plan afectiv vor simti nevoia de a avea o relatie foarte apropiata cu partenerul, in sensul ca vor cauta in acesta un prieten, un interlocutor interesant alaturi de care sa poata visa, iar mai apoi sa transpuna aceste visuri in realitate. Calatoriile sunt bine-venite, noile impresii fiind un stimulent ideal pentru nevoia lor de dinamism.

CAPRICORN

Nativii se vor bucura de o perioada foarte favorabila. A venit momentul ca ei sa se afirme pe plan social si sa apara in lumina reflectoarelor. Pe plan profesional lucrurile merg bine, iar tranzitul lui Venus in casa carierei ii ajuta sa se inteleaga bine cu ……..

Cititi tot articolul in revista Previziuni astrale

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close