1 Octombrie 2010-Evenimente cu influenta karmica


Luna Octombrie incepe  cu o serie de evenimente karmice, pentru ca, avem mai multe  motive astrale. In primul rand avem conjunctia lui Saturn cu Soarele la gradul 7 Balanta. Acest aspect se manifesta mai mult in plan relational, asociativ si comunicativ. Ziua de 1 Octombrie pune la grea incercare cuplurile, asociatiile, colaborariile, calatoriile. Se vor inregistra mai multe accidente rutiere sau aviatice, despartirii, se renunta la  contracte, unii nativii mai impulsivi isi vor da demisia.etc.

Autor: astrolog Artemis

Ca al doi-lea aspect avem Mercur la 27 grade  Fecioara in opozitie cu Jupiter la 27 grade Pesti  si Uranus la acelasi grad. Acest aspect relational poate produce o confuzie in randul oamenilor ducand astfel la tot felul de actiuni  karmice. Se intrevad evenimente conflictuale, contradictorii  in plan  politic. Invatati cu toti sa va asumati rapunderea faptelor prin compromisuri.

Luna in Rac ne predispune pe toti la evenimente karmice ce nu vor fi usor uitate. Luna formeaza trigon regal  cu planetele Jupiter,Uranus si Lilith din semnul zoidiacal Pesti si Marte in conjunctie cu Venus din Scorpion. Ziua de 1 Octombrie va avea o incarcatura emotionala deosebita. Majoritatea  nativilor  se vor simti vulnerabili in fata evenimentelor .

Berbec – Au o datorie karmica fata de sot /sotie, fata de un asociat sau de un dusman cunoscut. Ziua de 1 Octombrie este speciala in plan relational. Sa evite calatoriile, mai ales la apusul soarelui pentru ca exista risc de accident. In relatia cu subalternii sa menifeste prudenta. Sunt tradati de cei pe care ii credeau apropiati,le-a incredintat  secrete si informatii importante. Astfel vor invata o  lectie de viata chiar de la cineva foarte apropiat.

Taur – O boala acuta se cronicizeaza. Poate fi vorba de aparatul urinar sau boli respiratori. Cert este ca toti nativi trebuie sa isi faca un control medical de rutina. In data de 1 Octombrie au posibilitatea de o intlnire karmica fie cu un medic, fie cu un…..

Cititi tot articolul pe site-ul Artemis

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close