Luna Noua in BalantaEvenimentul astral de Luna Noua in Balanta se va produce in aceasta seara, la ora 21:45. Este un moment potrivit sa stergem totul cu buretele si sa o luam de la capat. Luna Noua semnifica renastere, reinnoire, inceputul altui ciclu lunar. Aceasta luna noua pune in evidenta calitatile Balantei (echilibru, obiectivitate, gratie) si domeniile casei a 7 a (parteneriate, relatii, dusmani cunoscuti). Luna Noua – Balanta (amestec de arta si suflet) ne lumineaza toate tipurile relatii: intime, platonice, familiale, relatii de afaceri si chiar pe cele cu dusmanii nostri.

Elibereaza-ti gandurile!

Luna Noua include nu doar conjunctia Soare – Luna, ci si conjunctia Mercur – Saturn, toate in Balanta. Aceasta este guvernata de planeta Venus, care este destul de puternica acum, fiind practic stationara, pregatindu-se, la randul sau, sa intre in mers retrograd. Cu patru planete in Balanta si Venus stationar, observam un aspect mult mai puternic al zeitei iubirii. Instinctul pentru dragoste si afectiune este unul din arhetipurile principale ale existentei umane si este in prim plan la Luna Noua din aceasta seara. Se apropie, de asemenea, conjunctia Mercur (perceptia) – Saturn (lege si ordine), care ne ajuta sa ne punem ordine in ganduri si idei si ne invata cum sa comunicam mai bine, cum sa cooperam (Balanta), sa invatam sa umplem golurile care nu ne lasa sa ne intelegem (Mercur) pe deplin unii pe altii.

Acest stellium in Balanta ne intareste capacitatea noastra de a percepe tot ceea ce nu este in echilibru, ce este nedrept sau incorect. Acum vom putea sa constientizam „temeliile” pe care ne-am construit cele mai importante relatii: solide si puternice sau fragile? bazate pe respect sau impletite cu minciuni? contribuie la dezvoltarea personala a ambilor parteneri sau sunt sufocante si prea….

Cititi tot articolul in revista Previziuni astrale

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close