Venus Rx in Scorpion


Venus retrogradeaza aproximativ o data la 18 luni. Ultima perioada a fost 6 martie – 17 aprilie 2009, in zodia Berbec. De aceasta data, va avea mers aparent inapoi in perioada 8 octombrie – 18 noiembrie 2010.

Ca planeta a iubirii si a valorilor, Venus retrograd ne va oferi lectii de viata, invitandu-ne sa analizam ceea ce pretuim cu adevarat si de ce. Ideal este ca acum sa fim sinceri si sa facem retusurile necesare pentru un viitor mai bun. Este un timp cand va fi regandit si reanalizat tot sistemul de valori: importanta unui om din viata noastra, a unei relatii, propria persoana, bunastarea si tot ceea ce are un rol insemnat pentru noi.

8 octombrie – 18 noiembrie 2010

I will die, but I will rise. I will return,the Phoenix from the flame”

“Troy” by Sinead O’Connor

 

Acest interval de timp este inoportun pentru casatorii, inceperea unor noi relatii, parteneriate, sau tranzactii financiare importante. Guvernand frumusetea si estetica, acum sunt mai putin favorizate schimbarile de look, reinnoirea garderobei, operatiile estetice etc., care ar trebui amanate pana la revenirea planetei in mers direct. Si evenimentele sociale s-ar putea sa nu decurga chiar asa cum au fost planificate.

Aceasta perioada de retrogradare are loc cand Saturn (maturitatea, realitatea), se afla, de asemenea, in Balanta, unul dintre semnele guvernate de Venus. Saturn in Balanta ne ajuta sa aflam adevarul despre relatiile in care suntem implicati, transmitandu-ne semnale in legatura cu ceea ce nu merge. Astfel, se poate intampla sa fim nevoiti sa luam o decizie radicala cu privire la ceva in care am pus mult suflet, dar a fost in zadar si trebuie sa renuntam sau sa lasam in urma. Constientizand ceea ce se petrece, ne vom putea analiza clar situatia si vom putea lua decizii intelepte pentru a merge……

Cititi tot articolul in revista Previziuni astrale

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close