2012- Dragonul de Apa


Calendarul chinezesc este impartit în 12 segmente, fiecare reprezentat printr-un semn animal. Dragonul este al cincilea semn in zodiacul chinezesc, reprezinta simbolul  unui impărat, al masculinitatii, precum si  al puterii. 2012 este Anul Dragonului de Apa, care începe la 04 februarie 2012 si se incheie la 22 ianuarie 2013.

Articolul a fost  scris de astrolog Artemis

Dragonul este o creatura de mit si legenda. Un simbol al norocului si semn al puterii intense. In orient Dragonul este considerat ca o fiara divina . In filosofiea de Est, se spune ca Dragonul este un eliberator al norocului si un maestru de autoritate. Prin urmare, acei oameni nascuti în anii Dragonului trebuie sa fie onorati  si respectati.

Cursuri de astrologie individuale On-line prin Skype,Messenger sau e-mail  50 de ore 12 luni

Dupa linistea din anul Iepurelui (2011), anul Dragonului va parea  plin de energie, initiativa, dorinta de afirmare si reorganizare a tuturor activitatiilor. Un nou inceput va avea loc in anul 2012. Un an plin de proiecte ambitioase care nu se vor finaliza asa cum se prevede initial. Abia in 2013 in anul Sarpelui,  se vor concretiza ideiile si proiectele din 2012.  Chinezii considera ca Anul Dragonului este un an benefic pentru oameni sa se casatorească, sa aiba copii sau sa inceapa o afacere, pentru ca,  anul tinde sa aduca noroc si fericire. Afacerile ar trebui sa mearga bine, iar oamenii vor face bani mai usor. Anul Dragonul confera curaj, initiativa, optimism, si asumarea  riscurilor.

Privind la modul general, Anul Dragon va fi un moment deosebit de bun dar e nevoie de  prudenta, deoarece succesele si esecurile va fi amplificate. Pe o scara mai larga, vor avea loc la nivel mondial, dezastre naturale : cutremure, incedii, inundatii.Vom avea parte de multe surprize si actele de violenta din partea naturii.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close