Sub semnul Scorpionului


Este o perioada importanta pentru a ne regasi calea spre lumina. Scorpionul semn de apa, fix (feminin) ne accentuiaza tendinta de interiorizare a anumitor emotii, vom fi mai tacuti dar vom trai emotii puternice pe toate planurile. Se va pune accentul mai mult pe putere financiarea, pe influneta sau seductie.

Cursuri de astrologie individuale 12-luni 50 de ore online  si Website personal inclus – persoanele nascute in semnul scorpionului au oferta speciala.

Scorpionul reprezinta in astrologie semnul morii si renasterii. Meditatia, rugaciunea, descoperirile, vor fi benefice. Soarele in tranzit prin semnul Scorpionului activeaza tendinta catre  sinucidere, violenta, violuri, crime planificate. A venit timpul  sa renastem prin credinta. Trebuie sa cautam lumina divina. Femeile sunt in pericol de a fi violate, de a  suporta  violenta fizica, alte persoane de sex feminin pot sa descopere boli care nu sunt  unor vindecabile  sau care necisita operatii chirugicale riscante.

Articol scris de prof. astrolog Artemis

Pana in 22 Noembrie vom avea parte de informatii secrete care ne vor fi utile in luna Decembrie. Vom face descoperiri importante in plan financiar. Fiecare nativ va avea acces la  o informatie utila pentru viitor.

Acum nativii din Scorpion se simt puternici si cred ca ei detin puterea. Au suficienta energie sa isi puna in practica anumite actiuni. Dupa data de 22 noembrie multe din ideile lor nu se mai materializeaza. Scorpioni nu stiu cum sa procedeze in relatiile cu ceilalti, mai ales acum, cand planeta Venus este Retrograda in semnul lor, nativii vor pierde oportunitati si relatii…… cititi tot articolul pe siteul personal al d-nei prof. astrolog Artemis

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close