Marte in Sagetator – motivatia din spatele eforturilor noastre!


Marte, guvernatorul Berbecului si Scorpionului, Foc si Apa… actiunea iminenta, motivatia noastra, agresiunea, autoafirmarea…intra pe 28 octombrie in Sagetator, cel mai evoluat semn de foc, astfel prin perindarea lui prin zodiac a activat Casele Vietii….Berbec, Casa I (22 aprilie 2009 – 01 iunie 2009)….Leu, Casa V (16 octombrie 2009 – 07 iulie 2010)…..Sagetator, Casa IX (28 octombrie 2010 – 08 decembrie 2010) avem oportunitatea de a experimenta si exprima diferite aspecte sau calitati de vointa, mai exact – energie, expansivitate, dinamism.

Marte in Berbec, pe casa I– am actionat pe baza de impuls, prin puterea vointei proprii pentru a ne pune in aplicare obiectivele.

Marte in Leu, pe casa V – am experimentat dorinta si vointa puternica de a exprima ceea ce ne pasioneaza.

Marte in Sagetator, casa IX – se accentueaza energia, pasiunea, dorinta de aventura. Marte isi rezerva rolul de “razboinic spiritual” care pune la un loc vitejia si curajul de razboinic cu intelepciunea, inspiratia, daruirea pentru o cauza spirituala, ne vom redescoperi lucrurile sacre, vom reaprinde din nou “focul idealismului”. Vom explora noi orizonturi, energici, impulsivi – dominati de nevoia de libertatea de a fi mental si fizic activi. Sa nu uitam ca pe 22 noiembrie, Soarele intra in Sagetator, ceea ce va conferii si mai multa energie pe diferite sectoare de viata, dar mai ales pentru nativii Sagetator, deoarece se unesc doua planete de foc, Soare si Marte, intr-un semn de foc, Sagetator.

Pe parcursul acestui tranzit, trebuie sa avem mintea deschisa, sa fim optimisti, sa avem credinta, trebuie sa ducem pana la capat ceea ce am inceput pe baza de impuls (Berbec), am continuat sa dezvoltam cu pasiune (Leu), trebuie sa ducem pana la capat angajamentul nostru complet (Sagetator), indiferent daca culegem recompense sau nu. Vom fi mai combativi, usor dogmatici cu altii care nu impartasesc aceleasi credinte si ideologii filozofice, exagerat de sinceri…energia si atentia mercuriana se focalizeaza asupra sistemelor de convingeri personale, pe decizii bazate pe logica si ratiune, pe creearea unei structuri solide. Ne inspira visele, idealurile, ne impulsioneaza, ne da curaj sa luam atitudine si sa actionam, in directia implinirii unor scopuri care exista doar in imaginatia noastra, acum le putem pune in aplicare.

  • Casa I – Sagetator: prima casa este casa de sine, a fiintei noastre, propriul potential, devii increzator in actiunile tale, aserertiv in interactiunile tale, fa ceea ce ai visat sa faci, asigurati propria cale, fara sa calci peste cadavre, fa totul asa cum trebuie facut. Activitatea fizica este puternic favorizata.
  • Casa XII – Capricorn: casa subconstientului, a constiintei spirituale, a secretelor (personale si ale altora), secretele si dusmani ascunsi ies la iveala.  Marte are nevoie de un pic de odihna aici. Aceasta casa  reprezinta ce   se intampla in jurul tau. Lasa lucrurile sa se intample si nu le provoca, cand Marte va intra in semnul tau, tot ceea ce inveti acum, vei putea exprima cu multa usurinta si succes.

Cititi tot articolul in revista Previziuni astrale

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close