Neptun, iubire, ideal, iluzie


Amestec de natural cu supranatural, mister, exaltare, confuzie, ratacire – sunt cateva din atributele lui Neptun, Zeul Marilor. Daca in astrograma natala planeta se afla intr-o pozitie puternica, ofera o imaginatie vie, o natura artistica, placere pentru confort lux, calatorii. Artistii au in tema natala pe Neptun bine evidentiat si aspectat. In pozitie defavorabila induce dificultati de adaptare, lipsa de motivatii, dependente, cadere in viciu. Casa astrologica in care isi face prezenta acest astru este mult mai semnificativa decat zodia in care se afla. Astfel ca:

Neptun in casa 1 – Dizolva limitele eu-lui pentru ca persoana sa poata intra mai bine in legatura cu ceilalti. Nativul este intuitiv si sensibil, cu o perceptie fina a lucrurilor. Influentabil, se incarca de impresii din mediul inconjurator, cu sentimentele persoanelor cu care vine in contact, pozitive sau negative. Poate simti nevoia de a-si exprima talentul artistic si de a lucra in izolare, departe de lumea concreta, sa evite legi si reguli.

Neptun in casa 2 – Idei fanteziste care pot fi aplicate in activitati creative sau in afaceri. Aceste persoane au o viata financiara complexa; pot avea o intuitie foarte buna pentru a-si castiga mijloacele de trai, ori pot fi neglijente si risipitoare cu banii. Unele se pot lasa antrenate in afaceri ilegale sau cad prada iselatoriei, altele muncesc fara elan sau motivatii precise.

Neptun in casa 3 – O gandire plina de emotii si sensibilitate, lipsa de rigoare, intelegerea lucrurilor fara a le analiza. Imaginatie excelenta ce poate fi exploatata in profesiuni legate de scris, vorbit, teatru. Unii nativi simt o oarecare timiditate in contactele personale si nevoia de a primi aprobare si incurajare de la cei din jur. Gandire creativa plina de sensibilitate, idei neobisnuite, credinte de tot felul, sentimente conflictuale, entuziasm sau idei morbide, stari ciudate, lipsa de pragmatism.

Cititi tot articolul in revista Previziuni astrale

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close