Soarele in Sagetator


Sagetatorul este un semn masculin, de foc, mobil, dublu, care indica voiajurile, locurile indepartate, religia si filozofia. Are ca si simbol Centaurul, fiinta pe jumatate om si pe jumatate cal. Natura sa dubla este data de partea animala care-l indreapta pe nativ spre petreceri, curse de cai, jocuri de noroc, gustpentru viata si dorinta de miscare, iar partea umana cauta sa-l inalte catre regiunile cele mai inalte alespiritului. In plan valoric Sagetatorul dezvolta principii progresiste, capacitati bazate pe inspiratie, concepte de libertate in actiune, refuzul rutinei si dezinteres fata de acumulare.

In data de 23 noiembrie la ora 0:34 Soarele intra in zodia Sagetator unde va sta pana la data de 21 decembrie. Este o perioada importanta din an care coincide aproape in totalitate cu postul Nasterii Domnului care incepe pe data de 15 noiembrie pana pe data de 25 decembrie, perioada care ne da posibilitatea curatirii trupesti si sufletesti. Multe persoane tin post pentru sanatate, deoarece s-a dovedit stiintific ca postul este in beneficiul organismului, ceea ce este adevarat, ar trebui tinut in mod special pentru o cura de vitaminizare culegume si fructe crude cum ar fi: mere, nuci, struguri, pere, morcovi, telina, varza, pastarnac, patrunjel,sfecla rosie, ridiche neagra. Postul n-ar trebui centrat pe om, trebuie sa se indrepte spre D-zeu, de aceea postul trupesc trebuie unit cu postul sufletesc. Postul nu se rezuma doar la abtinerea voluntara de la mancare si bautura ci si la lupta impotriva patimilor, instinctelor si pornirilor pacatoase ale trupuluisau sufletului. Reprezinta un semn de respect si o jertfa personala adusa lui D-zeu, este masura dragostei noastre fata de D-zeu. Adevaratul post nu consta numai in a domoli propriul nostru corp, ci a renunta lahrana in scopul de a da painea ta, celui ce nu o are.

,, Fa stomacul mic, limba tacuta, pastreaza-ti mintea limpede, inima curata, blanda si smerita”.

Nativii din Sagetator au Soarele in casa I , ceea ce le ofera energie, forta, optimism, libertate, dorinta de aface calatorii lungi, lucrative sau de agrement, atat fizic cat si spiritual. Este o etapa de noi inceputuri, noidirectii si schimbari de viata. Unii pot fi preocupati de infatisare si comportament personal, de aspectul exterior, femeile isi pot schimba look-ul, isi pot cumpara imbracaminte pentru iarna.Tot acum se potplanifica vacante de iarna, altii se pot perfectiona prin cursuri, pot fi preocupati de evolutia spirituala prin post pentru a se apropia cat mai mult de divinitate.

Nativii din Capricorn au Soarele pe casa XII, ei trebuie sa faca o analiza a subconstientului pentru a vedeaceea ce este bun sau rau in viata lor, lasand in trecut ceea ce nu este bun. Pot avea loc evenimente legatede mister, trairi interioare, lucruri ascunse, datorii karmice, temeri personale. Unii Capricorni pot avea sansa(cadouri, intalniri) insa toate sant de natura karmica.Pentru acesti nativi postul este obligatoriu fiind prea ancorati in viata sociala si lumea materiala.

Cititi tot articolul in revista Previziuni astrale

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close