Saturn in tranzit prin casa a XII-a


Inainte de a trece la interpretarea astrologica voi face  o introducere cu privire la la planeta  Saturn in astrologie. Multi astrologi spun ca Saturn e “marele malefic” pentru ca este o planeta lenta, rece, care ne supune pe toti la teste de maturitate. Saturn este planeta cumpenelor numai atunci cand tranziteaza  casele mistice.

Saturn NU este o planeta negativa. As vrea sa intelgeti ca este cea mai buna planeta, mai buna decat Jupiter sau Venus, pentru ca ne invata sa fim corecti, maturi si sa ne asumam responsabilitatea in fata vietii.  In interpretarea tranzitului trebuie sa tinem cont de pozitia astrala a lui Saturn la nastere. Sa stim cum este aspectat(in exil, cadere sau domiciliu, exaltare ori prigrin). Sa vedem ce aspecte formeaza cu luminarile (Soarele si Luna ) cu planetele personale (Mercur, Venus si Marte) si cu planeta sociala Jupiter si  in ce casa si semn zodical se afla amplasat.

Tranzitul pe casa a XII-a predipune nativii la curatenie generala a corpui si spiritului, prin  teste  de maturizare,  analiza a vietii si pregatire pentru o viata noua. Credinta este pusa la incercare prin suferinta trupeasca si in functie de planetele aflate pe casa a XII-a vibratia saturniana este mai puternica sau mai slaba.

  • Tranzitul lui Saturn in conjunctie cu Luminarii in casa a XII -a, predispune nativul la blocaje interioare sau sociale, relatii dure cu lumea si cu sefii, femeile au parte de rivalitati.
  • Conjunctia lui Saturn  cu  planetele personale pe casa XII-a  indica probleme legate de comunicare, acte, drumuri, frati, surori, (Mercur), relationale si sentimantale (Venus) si boli ingfectioase, pericol de accident sau operatii chirugicale (Marte) …. ….
  • Conjuntie lui Saturn in tranzit cu Pluton este cel mai grea vibratie de suportat de catre nativi. Predispune la moarte, la despartire, la pericol de a fi tradat,  dar si renastere prin ajutorul unor persoane din strainatate sau a unor informatii secrete.

Nevoia de izolare este accentuata. Probleme sunt tot mai multe si mai greu de rezolvat. Fiecare nativ traiteste tranzitul saturnian de doua  sau trei ori in viata pe acesta casa. Saturn aici, scoate la suprafata toate “mizeria” acumulata in ultimi 27 de ani. Este un proces lent si de lunga durata. Acceptarea situatiilor si a testelor este pasul spre reusita maturizarii. Contemplarea sensului existentei, realizarile si esecurile sunt obictive principale pe care Saturn le urmareste. De ce izolarea este accentuata? De ce depresia se instaleaza in aceasta perioada? Pentru ca fiecare nativ cauta solutii la problemele cu care se confrunta. Nativii se simt lipsiti de ajutor, respinsi de societate, de cei drag.. De aceia, batranii  spuneau mai demult ca sunt ani de cumpana si greu de trecut.

astrolog Artemis

e-mail: astrolog.artemis@gmail.com

WhatsApp:  0770 421 274

Program de lucru zilnic 14:00- 22:00

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close