Astrele in postul Craciunului


astrolog Bendis ne face  previziuni astrale pentru

perioada postul Craciunului.

Postul Craciunului, perioada in care ar trebui sa purificam trupul si sufletul inaintea celei mai mari sarbatori a anului. Ceea ce ne aduce fiecaruia perioada sarbatorilor, este ceea ce sadim ca si samanta in preambulul acestora. Sa nu ezitam nicicand sa sadim dorintele noastre, postul ne va ajuta sa le strecuram, sa filtram multitudinea de ganduri, sa devenim smeriti, iar lumina sarbatorilor ne va aduce bucuria rodului.

Perioada analizata cuprinde asadar postul Craciunului, analizata si oferita ca si un dar.

Un aspect frumos in prima jumatate a perioadei analizate, ne este oferit de catre Venus in mers direct, in ultimele grade din Balanta si apoi intrarea in Scorpion. Pana in preajma datei de 08.12.2010, Venus va face trigon cu Neptun/Kiron aflate in Varsator, si pana in 16.12.2010 sextil cu Pluto din Capricorn.

Venus in trigon cu Neptun si Kiron, inseamna o vindecare a suferintei si o inflorire a imaginatiei feminine, in fiecare din noi. Suntem datori sa facem o schimbare a atitudinii noastre, urmare fireasca a acestei veri foarte tensionate. Ne dam seama ca ne putem folosi forta vindecatoare, cu mai multa compasiune, ne consolidam puterea de a renaste transformandu-ne (Pluto/Nodul Nord din Capricorn sextil cu Venus). Retrezim energia feminina din noi, mai puternica, acceptand ceea ce ni se intampla, dupa aceasta perioada obositoare, ne pregatim sa cautam o alta cale, o cale a transformarii, la inceput mai echilibrata si inteleapta, traind o perioada de odihna dar clocind un spirit de dreptate (Venus in ultimile grade din Balanta). Pana la 01.12.2010, Soarele in trigon cu Jupiter/Uranus din Pesti, dar in careu cu Neptun, ne ghideaza ca libertatea si bucuria pe care o intrevedem la orizont sa nu o indreptam catre noi insine, adica sa nu gandim egoist, ci altruist, deoarece in acelasi timp Venus intra in Scorpion, unde se afla in exil, ceea ce inseamna ca trebuie sa facem mai mult pentru altii decat pentru sine.

Marte/Mercur in conjunctie in Sagetator, ne ofera o limba dezghetata, cum acestea se afla in sextil cu Neptun in Varsator, ne face sa gandim cu voce tare, modul nostru de exprimare este unul placut, euforic, solutiile noastre fiind auzite, limba ne este dulce iar mesajul nostru nu numai ca este transmis dar este si auzit.

Timp de cateva zile, 21-22.11.2010 Luna Plina din Taur, si urmatoarele trei zile prin traversarea zodiei Gemenilor, ne vor oferi multa energie ce ne impinge sa facem aceasta analiza. Luna plina in Taur, ne obliga sa ne facem introspectia, ne face sa ne intrebam de resursele de romantism detinute de fiecare din noi. Luna plina in semnul ei de exaltare, va crea furie, dar si consideratie in acelasi timp pentru noi insine, ne punem intrebari fata de loialitatea noastra, ne face sa ne intrebam cum ne putem recastiga independenta in fata rutinei de zi cu zi (Luna in Sextil cu Uranus aflat in Pesti) Iar sextilul Luna – Jupiter, ne va ajuta sa fim indulgenti cu noi insine. Jupiter aflat in domiciliu in Pesti, extinde aria de preocupari intelectuale dincolo de limitele simple ale logicii concrete, patrunzind in domeniul gandirii abstracte, si astfel trimite Lunii intrebarile, framantarile. Luna intrand in Gemeni, ne va ajuta sa eliberam aceasta energie, prin comunicare, vom starni emotii si-n alte persoane, si ne indeamna la curiozitatea de a patrunde si mai adanc in esenta lucrurilor.

mai mult cititi in revista Previziuni astrale

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close