Luna plina in Taur


Artemis prezinta influneta Lunii Pline dn 21 noiembrie 2010

Opozita Lunii cu Soarele pe axa materiala, Taur – Scorpion va avea loc in data de 21 noiembrie 2010 orele 19:27:19 la gradul 29°17′37″. Perioada cuprinsa intre 22 noiembrie si 6 Decembrie va fi marcatata pentru nativii nascuti in semnul zodiacal Taur, prin interesul acordat bunurilor materiale si parteneriatelor.

Este o perioada de evaluare din punct de vedere financiar pentru fiecare nativ in functie de locul in tema natala a semnului Taur. Nativii care au soarele la nastere in  Scorpion vor trai  sentimente de nesiguranta, neintelgeri cu partenerii de viata sau afaceri.

Ascendentul  momentului este in Rac,11°59′23″ (sensibilitate, sentimente intense, atasamente, interes pentru camin, familie, trecut, intuitie, imaginatie, amintiri ). Timp de 14 zile oameni isi vor indrepta atentia mai mult spre cei dragi, vor face achizitii pentru sarbatorile de iarna, isi fac planuri pentru    sarbatori. Relatiile cu parintii si copii sunt in prim plan.

Luna in aspect armonios  cu Jupiter aflat in mers direct in Pesti , ne predipune la oportunitati si sanse pe care nu le am mai intalnit pana acum. Nativii din semnle de apa: Rac, Pesti si Scorpion sunt favorizati precum si cei din semnele de pamant. Dintre semnele de aer,Varsatorii, sunt tensionati pentru ca,  viseaza cu ochii deschilsi la implinira unor idealuri. Se lupta sa obtina acesul la anumite informatii, sau  secrete, ce le poate aduce o recunoastre, o promovare. Acestia vor fi  avantajati imediat ce Soarele va intra in semnul Sagetatorului. Balantele  devenin mai responsabile pentra ca, prezenta marelui prosefor astral “Saturn” in semnul lor, le ofera  multe teste de maturitate. Cei mai agitati sunt Sagetatorii pentru ca Mercur si Marte le da atat energie cat si impurudenta in actiuni. Nativii din Capricorni, in mod special, cei nascuti in primul decan resimt puternic vibratia plutoniata prin o schimbare de detin…… Continue reading →

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close