Cooperare si intelegere


Monica esti o persoana ambitioasa, maturizata spiritual si emotional, interesata sa reusesti i plan social. Casa VII in Rac si Luna – in Capricorn indica suferinta in casatorie, te vei simti exilata in propria familie, preferabil casatorie in strainatate. Catalin este sociabil, inteligent, convingator. Se straduieste sa iti arate tot ceea ce il stimuleaza si stie, dar tu esti foarte pretentioasa, ii critici slabiciunile, in loc sa il incurajezi. Atentie, el promite mai mult decat ceea ce poate oferi.

Analiza astrologica de compatibilitate

realizata de

prof.astrolog Artemis si   astrolog MicaSia

Careul dintre Soare si Marte, indica o datorie karmica, unde nu exista jumatati de masura, el iti aduce la cunostinta datoriile karmice pentru care tu ii esti datoare si obligata sa le rezolvi. Fiecare iubeste in mod diferit. Tu, Venus in Taur, Catalin, are  Venus in Leu. Relatie exploziva cu multa agresivitate, tensiuni. Relatie sentimentala frumoasa si cu potential, daca va rezolvati problemele comunicationale, prin cooperare si intelegere, va puteti ajuta reciproc pe toate planurile. Indicat sa iti temperezi impulsurile in prezenta lui si sa accepti viata asa cum este.

15. Monica 09iunie1982, ora 23:30 Iasi & Catalin 27iunie1970, ora 04:00 Afumati – Doresc sa stiu daca doreste o relatie serioasa cu mine.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close