Luna Noua in Sagetator 2010


Ziua de 05.12.2010, ora 19:35, reprezinta momentul de aniversare al anului nou pentru sagetatori. Este un moment delicat si respectabil, in care sagetatorii cu precadere, dar si restul zodiilor, isi fac bilantul anului incheiat si planul pentru cel nou ce incepe.

Soarele in Sagetator este o energie calda, sunt ultimele influxuri ale toamnei, sarbatoreste, rade, are o energie care da pe afara, care contamineaza, care imbie la generozitate. Este cel mai puternic semn de foc, dar si cel mai intelept. Avem suficient adrenalina, cea resimtita dupa un tur de forta facut de placere, respiram usurati si mandrii si ne pregatim de un mic taifas cu noi insine.

Articol scris de  astrolog Bendis

Luna in Sagetator ne activeaza impulsurile launtrice catre pastrarea unei largi deschideri sufletesti fata de ceilalti si fata de orice situatii, ceea ce favorizeaza intelegerea lucrurilor la un nivel superior, in urma unei analize profunde, sincere si, adesea, originale. Luna noua in Sagetator este  in aspecte benefice cu Saturn din Balanta.

Momentul de luna noua, va fi un moment de deschidere a cerurilor, vom fi doar noi cu emotiile noastre.

Avand in vedere ca aceasta conjunctie nu este aspectata, putem privi momentul ca pe un eveniment ce are loc doar cu noi insine, este un sentiment maret, in care putem sa privim cu sufletul niste subiecte tabu (coadratura Lilith) care zac in noi insine. Este sentimentul, pe care l-am avea in momentul in care am sari de la trambulina, suntem doar noi, cu inima noastra si cu haul. Sentimentul nu este unul de frica, ci din contra unul puternic, de implinire, este dorinta, este vointa, incredere in noi si zambet. Saturn, ne sustine, dandu-ne siguranta, acea precautie necesara ca ceea ce gandim nu-i rau. Deci prin pozitia favorabila cu Lilith putem sa ne tratam anumite domenii doar de noi stiute, scotandu-le la lumina, putem sa ne tratam fobiile.

Continuarea articolului in revista Previziuni astrale

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close