Vremea automobilului infernal


Fiecare om are o astrograma natala, care arata pozitia astrelor pe cer in momentul nasterii. Aceste pozitii astrale influenteaza nativul pe tot parcursul vietii, asemeni unui laitmotiv. Identic, pozitia astrelor din momentul cumpararii unei masini personale, influenteaza relatia masina-proprietar, pe toata durata detinerii acelei masini.

Din acest motiv, este important sa ne cumparam masina personala intro perioada favorabila astral. Nu doar la modul general, ci concret in functie de astrograma personala a fiecaruia.

Articole scris de astrolog Astredamus

In aceste ultime saptamani, precum si in aceasta luna, este contraindicat sa ne cumparam masina personala. Energia astrala este tensionanta pe acest aspect. Orice masina cumparata in luna „cadourilor”, va fi un adevarat calvar pentru proprietar. Vor consuma mult mai mult decat sunt asteptarile, o defectiune minora va genera o alta majora.

Masina are risc de accidente la drumuri lungi, are predispozitie spre diverse „fracturi”, pe care le putem asimila cu accidente cauzate de sistemul de franare, neatentie din cauza grabei soferului si cedarea unor piese componente prin rupere, indiferent daca masina este noua sau nu.

Un alt aspect este al automobilelor ce sunt cumparte in rate, pe aceste energii astrale. Caz in care, sumele de bani platite pe parcursul timpului, va fi un cosmar, prin neputinta de a ale achita la timp, ceea ce va genera costuri suplimentatre exagerate.

Cei care ati achizitionat-o in ultimele 2 saptamani, aveti deja primele….cititi continuarea articolului pe www.astredamus.com

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close