Mercur in Capricorn


Pozitie astrala a lui Mercur aduce in prim plan actiunile  nefinalizat  in August 2010. Mentalul devine rigid. Comunicarea se desfasoara  lent intre generatii. Capricornul stabilizeaza si incetineste gandirea oamenilor. Afacerile imobiliare, magazinele on-line sau comertul cu informatii ori servicii de consulatata sunt bine aspectate.  Perioada cuprinsa intre 01-18 Decembrie, Mercur se plimba prin Capricorn atat in mers direct (10 dececembrie  ) cat si in mers Retrograd (10-18 decembrie). Mersul retrograd presupune o reanaliza  a mentalui inferior.

Articole realizat de

astrolog Eliza

Mercur retrograd ofera posibilitatea de a ajusta gandurile noastre, atitudinile si deciziile cu privire la problemele de zi cu zi.  Astfel, Mercur retrograd in semne de  pamant ne aduce aspectele practice spre analiza. Pentru ca suntem constienti de deciziile pe care le vom lua in aceasta perioada, sa evitam afirmatiile negative. Evenimentele din timpul lui  Mercur retrograd  ne ajute sa schimbam directia si sa luam masuri indraznete pentru  viitor.

Taurii si Fecioarele vor fi avantajati prin acumulare de informatii. Soarele celor nascuti in Berbec- Balanta si Rac, formeaza careu cu Mercur din Capricorn. Tensiunea mintala se instaleaza pe fondul unor discutii incordate. Pesti, Raci si Scorpioni se relaxeaza dupa ce primesc vestii provocatoare. Pentru Varsatori, tranzitul  lui Mercur anunta  neintelgeri sau confuzie in informatii si negocieri.

 

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close