Mercur Retrograd


Cea mai apropiata planeta de la Soare, orbitandu-l o data la fiecare  88 zile, precum sic ea mai rapida prin miscarea ei dintre toate planetele din sistemul nostru solar. Ideograma sa este reprezentanta  din 3  semne, crucea, cercul si semicercul- trupul, sufletul si spiritual, cele  3 aspecte fundamentale ale fintei umane. In antichidate se spunea despre Mercur ca fiind mesajerul zeilor,  automat el este legat de comunicare, de tot ce are  legatura cu cuvantul.

Articol scris

de astrolog Lori

In astrologie guverneaza zodia fecioarei si pe cea a gemenilor. Pentru  primi nativi aflati sub semnul lui, le da simtul analitic,  discernamantul si atentia pentrul cle mai mic detaliu, pentru cei din  gemeni cuvantul pare sa fie unealta fara de care nu ar putea trai,  vorbesc, scriu, explica, cauta in tot si in toate. Energia oferita de mercur este una duala, oricand se poate trece in  cealalta extrema. Oricand se poate trece de la rafinament,  istetime, abilitate, luciditate la viclenie, imprastiere, neatentie,  nervozitate.

Pe data de 10 decembrie 2010, ora 14:05 Mercur isi incepe miscarea  aparent retrograda in zodia Capricornului, de la gradul 5:56 si termina  aceasta vizita in trecut pe gradul 19:37 Sagetator, la data de 30  decembrie 2010.

Prin miscarea de retrogradare, planetele afiseaza o miscare  dezordonara, care este legata de intarzieri…. .continuarea articolului in revista electronica de astrologiePreviziuni astrale coordonata de prof.astrolog Artemis

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close