25 Decembrie – perioada de schimbare si de reinnoire


25 decembrie, ne aminteste in fiecare an, de renastere…este momentul in care Soarele intra in constelatia Capricornului, cel mai spiritual si material semn zodiacal, ce simbolizeaza muntii si pesterile, astfel in intunericul pesterii (interior) Isus (Divinul-copil) se naste (lumina si caldura).

Divinul-copil, simbolizeaza energia, capabila sa transforme, sa vindece, sa reinnoiasca in tot si toate.  Aceasta forta actioneaza in interiorul nostru al tuturor, indemnandu-ne sa crestem, sa evoluam din punct de vedere transpersonal, spiritual.

Articol scris de astrolog Mica Sia

Sarbatoarea Craciunului, simbolizeaza zeitatea solara, inceputul solstitiului de iarna, care desi are loc anul acesta pe 22 decembrie la ora 01:38, ziua in care Soarele sta in loc pentru cateva clipe, ce permite crearea unui nou ciclu de viata (primavara), readucand  lumina ce mentine promisiunea de viata, posibilitatea de regenerare a pamantului, al umanitatii si al constiintei, cand zorile inving intunericul, anuntand o noua zi….o noua speranta. Intunericul este asociat cu trasaturile intunecate si amenintatoare ale comportamentului uman, dar Lumina este asociata cu indrumarea spirituala, care poate fi obtinuta de catre cei care doresc acest lucru, care poseda capacitatea de a asculta si de a-si urma constiinta lor interiora. Sensul existentei umane este de trezire a sinelui interior……..continuarea articolului in revista electronica de astrologiePreviziuni astrale coordonata de prof.astrolog Artemis

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close