Ceasul astrologic


Cercul zodiacal este impartit in 12 sectoare de cerc in care sunt asezate cele 12 Constelatii si Planetele. Fiecarei case ii revine un sector de cerc si fiecare casa reprezinta un domeniu important de activitate al vietii noastre. Miscarea Soarelui are loc de la rasarit spre apus, Soarele rasare pe linia Ascendentului, urca si ajunge la amiaza la Mijlocul Cerului, coboara apoi spre Descendent care indica momentul apusului si coboara in continuare spre Fundul Cerului unde este atins miezul noptii, dupa care urca din nou spre Ascendent, de unde va rasari iarasi dimineata.

Articol scris de 

astrolog Alma


 

  • De la ora 8 la ora 10, Soarele se afla in casa XI, casa prietenilor si a protectorilor, perioada in care sunt favorizate contactele sociale si orice actiune care implica relatii cu ceilalti. Cei nascuti in acest interval vor avea o viata indreptata catre prietenie, sansa la protectie si vor parveni in viata gratie acesteia.
  • In intervalul orar 10 – 12 Soarele se afla in casa a X a, casa carierei, pozitiei sociale, relatiilor sociale, perioada prielnica relatiilor cu sefii, orice cerere sau solicitare are sanse de a fi aprobata. Persoanele nascute in jurul amiezii au un simt propriu de a domina, de a castiga onorurile, vor ajunge la un nivel social insemnat in viata lor.
  • Intre orele 12 – 14 Soarele se afla in casa a IX a, casa marilor calatorii, studiilor inalte, o casa buna pentru activitati diverse. Casa IX mai este denumita si casa ,,a lui Dumnezeu” deoarece face legatura omului cu Dumnezeu prin religie, filozofie si legatura omului cu lumea intreaga prin marile calatorii. Cei care se nasc in acest interval orar au inclinatii spre religie, speculatii intelectuale inalte si gust pentru calatorii mari…continuarea articolului in revista electronica de astrologie Previziuni astrale coordonata de prof.astrolog Artemis


Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close