Casatoria va fi linistita


Soarele in Sagetator, Ascendent in Capricorn. Aveti o personalitate fermecatoare, sunteti prietenoasa, diplomata, doriti sa faceti impresie buna asupra celorlalti.

Serioasa, studioasa, analitica si minutioasa, puteti indeplini orice sarcina care solicita atentie sporita pentru detaliu.

Analiza astrologica natala

realizata de astrolog Ariela

Capacitatile excelente de exprimare, discernamant, intuitie va ajuta sa rezolvati orice problema. Vointa, ambitia, perseverenta si responsabilitatea de care dati dovada, sunt calitati care va fac apta de a obtine putere materiala si pozitie buna in organizatii politice sau guvernamentale. Sunteti organizata, controlata, planificati totul inainte de a va angaja in urmarirea unui scop; exigenta cu ceilalti, dar si cu dv. insava. Aveti multa energie.

In iubire nu va pierdeti capul, pentru ca mintea controleaza totul, chiar si inima. Sunteti prudenta, la fel ca in tot ce faceti, studiati cu grija toate aspectele unei relatii, mai ales daca va afecteaza independenta. Nu doriti sa va casatoriti pana nu sunteti sigura ca ati facut o alegere buna. Casatoria va fi linistita si durabila cu conditia de a va domoli orgoliul exacerbat si dorinta de a tine totul sub control, chiar si persoane.

Iuliana – Bucuresti – 17 decembrie, 1981, ora 9, 35

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close