Mercur in Capricorn: ascultati-va vocea interioara!


In perioada 13.01 – 04.02.2011, Mercur va tranzita zodia Capricorn. Este momentul potrivit sa ne gandim serios la drumul pe care am pornit. In mod normal, Mercur este zvapaiat si fara griji in Capricorn, insa, cu toate acestea, coboara in forta cu picioarele pe pamant pentru a se asigura ca suntem realisti atunci cand vine vorba despre planurile si deciziile noastre.

In acest rastimp este bine sa ne concentram atentia asupra ideilor noastre si sa incercam sa le concretizam, sa ducem planurile la bun sfarsit, chiar daca aceasta presupune o munca de durata. Disciplina mentala este un beneficiu al acestui tranzit.

Articol scris de astrolog Iris

Incercati sa va ascultati vocea critica interioara si sa va intrebati de unde vine. Copii fiind, mereu primim tot felul de mesaje despre ce ar trebui sau nu sa facem, despre ce este bine sau nu. Aceste voci ale figurilor importante din copilaria noastra tind sa ne devina voci interioare. Scopul este ca noi sa ne simtim in stare sa reflectam asupra comportamentului nostru, sa ne adaptam, astfel incat, prin modul in care actionam……..continuarea articolului in revista electronica de astrologiePreviziuni astrale coordonata de prof.astrolog Artemis

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close