Ingress-ul Soarelui in Varsator


Soarele intra in semnul zodiacal Varsator in data de 20 ianuarie 2011, ora 12:18. Zodia Varsator va insemna pentru toata lumea o energizare, mai mult la nivel mental.

Tinand cont ca Marte se afla deja in acest semn, se exalta dorinta de afirmare sociala prin actiuni energice, curaj, initiativa. Perspectiva de abordare a lucrurilor si problemelor va fi noua, originala, inventiva. Se va pastra totusi un anume conservatorism, gandirea logica si practica.

Articol previzional

realizata de astrolog Ariela

 

Scopurile pe care ni le propunem vor fi pragmatice, pe termen lung, urmarite cu perseverenta. Pozitia unor planete in ultimele grade zodiacale inseamna intarzierea finalizarii unor proiecte.

Impulsivitatea planetei Marte poate determina conflicte, revolte spontane. Anumite grupuri de oameni interesati de schimbari rapide si radicale vor manifesta dorinta de a lupta pentru cauze si idealuri umanitare. Acum, aceste demersuri nu vor avea finalitatea dorita, ci doar efecte mai mult sau mai putin negative.

O perioada mai potrivita va fi in luna martie, in zodia Berbec; atunci vor exista mai multe planete in acest semn si vor sustine toate actiunile curajoase. Acum este bine sa ne inarmam cu rabdare si credinta…….continuarea articolului in revista electronica de astrologiePreviziuni astrale coordonata de prof.astrolog Artemis

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close