Iepurele de Metal – gardian al destinului divin


Cu prima Luna Noua, care are loc pe 3 februarie 2011, ziua in care Soarele si Luna se intalnesc in Varsator, va incepe Anul Iepurelui Alb de Metal, simbol al longevitatii, vitalitatii si mobilitatii, lasam in urma Anul Tigrului, plin de dinamism si evenimente dramatice, indreptandu-ne plini de speranta spre un an plin de schimbari. In zodiacul chinezesc Iepurele, este cel mai norocos semn zodiacal, minte sclipitoare, matematician innascut, intuitiv, spirit de observatie, rezervat, bine educat, ambitios, norocos, negociator, se va regasi intotdeauna in primele randuri, nu duce niciodata lipsa de idei si resurse, mai ales pe plan financiar. Nativii nascuti in acest an, sub patronajul Iepurelui de Metal, sunt predestinati sa devina cunoscuti, plini de compasiune, sinceri, afectuosi, devotati familiei. Acest semn asociat cu Mao, cu elementul Metal, cu inceputul feminin Yin, creativ in natura, guvernat de Venus, simbolizeaza capacitatea de a stoca energie pentru viitorul salt.

Articol scris de astrolog MicaSia

2011, este un an aparent linistit ce ne indeamna la calm, iubire, fraternitate, diplomatie, ce ne induce auto-imbunatatire si auto-disciplina. Vom incerca sa punem in aplicare proiecte ambitioase, noi planuri in termeni de creativitate sau de munca, favorizati vor fi cei care stiu sa-si cultive rabdarea. Vor fi puse la incercare relatia cu rudele, prietenii, vecinii. Este un an in care bunele maniere, intelegerea, sensibilitatea, bunatatea, compasiunea se afla in prim plan…principiul: “culegi ceea ce ai semanat”

Moment astral oportun pentru a ne modela viitorul comun la care suntem toti conectati si sa ne esprima identitatea pentru binele nostru al tuturor………continuarea articolului in revista electronica de astrologiePreviziuni astrale coordonata de prof.astrolog Artemis

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close