Ciobanu Marinica, 17 aprilie 1956, Iasi


Soare in Berbec cu Ascendent in Balanta, sunteti o persoana placuta, politicoasa, diplomatica, justa, obiectiva. Aptitudini artistice, atracie catre arta. Sunteti precauta si simtiti nevoia constanta de a crea situatii in care relatiile sa decurga in mod armonios. Aveti tendinta de supra-apreciere, de indecizie si instabilitate in luarea hotararilor, desi detineti un bagaj de cunostinte mare, nu reusiti sa concretizati intr-un final actiunile incepute (Soare in Berbec) si nici sa va onorati promisiunile fata de parteneri, colaboratori (opozitie Soare-Neptun) prin capacitatea dvs. de a tine cont si de punctul de vedere al celorlalti, impreuna cu capacitatea de perceptie,  a fatetelor si nuantelor unei situatii date, astfel orice decizie devine o alegere care exclude si submineaza, in mod inevitabil acordul si armonia necesara.

Analiza astrologica natala efectuata gratuit

de astrolog MicaSia

Sunteti prima in tot ceea ce intreprindeti, dispuneti de ambitie si vointa, pentru indeplinirea viselor cu orice pret. Daca ora dvs. de nastere este corecta, visul dvs. important este sa calatoriti in strainatate, sa cunoasteti oameni de culturi diferite, dar daca nu este corecta, atunci visul este legat de partea financiara a vietii dvs., neindeplinirea viselor poate avea ca cauza lipsa de bani, dar mai ales faptul ca nu ati cedat si nu ati facut compromisuri, in fata celor care doreau sa va ajute.

In trecut ati fost nevoita sa suportati anumite obligatii, constrangeri necesare evolutiei dvs. pe plan spiritual, prin calatorii sau comunicare. Un aspect important in viata dvs. il aveti prin Crucea Cardinala (Uranus, Marte, Soare, Neptun), care de-a lungul vietii v-a supus unor teste pentru a invata sa deveniti o luptatoare, sa evoluati prin iubire si sa va adaptati schimbarilor necesare pentru atingerea viselor si idealurilor dvs. Cu siguranta in aceasta viata, ati suportat o despartire prematura de cineva drag, care va marcat emotional. Sunteti predispusa la accidente.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close