Diana Chitu, 08 ianuarie 1987, Campulung-Muscel


Soare Capricorn cu Ascendent Rac: sunteti o persoana emotiva, vulnerabila, sensibila, protectoare, timida, familista, intuitiva, sociabila, cu toate acestea va ascundeti sentimentele sub o carapace dura, ceea ce va face sa pareti insensibila. Nu infruntati problemele in mod direct. Cautati stabilitatea materiala si financiara in viata, prin achizitionarea de bunuri materiale, calatorii in interes de afaceri si parteneriate (constructii, arhitectura), dar puteti avea pierderi economice si esecuri in afaceri (Saturn careu Jupiter) va veti confrunta cu multe oportunitati contrastante, avand posibilitatea sa puneti in aplicare proiectele dvs. numai prin dezvoltarea abilitatilor practice.

Analiza astrologica natala efectuata gratuit

de astrolog MicaSia

 

Tenace si entuziasta, in urmarirea propriilor scopuri, aveti abilitatea de a vedea dincolo de lucruri si cuvinte. Profesii recomandate: jurnalist, terapeut, professor, tot ceea ce tine de comunicare in orice forma.Va puteti descoperi adevarata identitate, prin intermediul relatiilor si a partenerilor, dezvoltati relatii de prietenie cu partenerul dvs., veti trai casatoria mai mult la nivel intellectual decat sentimental.

Din punct de vedere psihologic, caracterul dvs. denota pesimism, nefericire (Chiron in Casa XII), de aceea ar fi bine sa va luati un angajament prin actiuni umanitare, pentru a va dezvolta spiritual si psihologic. Veti avea probleme de sanatate care va vor afecta mobilitatea, cu risc de accident la nivelul mainilor.Trebuie sa invatati sa luati decizii, sa meditati, sa invatati sa comunicati eficient, sa nu faceti compromisuri, sa renuntati la impulsivitate si excentritate, care va pot aduce prejudicii pe plan social .

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close