Diaconu Alina-Mariana – 30 octombrie 1986, Galati


Soare in Scorpion, Ascendent in Fecioara. Persoana serioasa, onesta, generoasa, plina de magnetism, iubeste misterele; analitica, logica si practica. Aveti multa energie fizica, spontaneitate, o minte agera, darul comunicarii, dexteritate. Marea provocare este de a va valorifica inteligenta, ideile, talentul, de a impune viziunea dv. originala. Va orientati catre un scop cu multa ambitie, vointa puternica, incredere in sine, dorinta de a controla orice situatie.

Analiza astrologica natala

realizata de astrolog Ariela

 

Aveti tendinta de a idealiza si exagera cariera, reputatia, dorinta de a fi lider. Veti munci cu indarjire, dar veti intampina multe dificultati. Cu timpul veti reusi sa va controlati nerabdarea, agitatia si insatisfactia pastrandu-va echilibrul psihic. Sunteti optimista, discreta, cooperanta, aveti  talent psihologic; puteti avea succes intr-o profesie care va pune in contact cu un public, insa nu veti accepta sa va fie limitata libertatea de actiune si miscare.

Aveti talent financiar, preocupare pentru bani si posesiuni. De-a lungul vietii vor fi schimbari si transformari radicale in modul de castigare a banilor. Dorinta de libertate influenteaza inclusiv spatiul intim. Sexualitatea este una dintre armele secrete dar si punctul dv. vulnerabil.Aveti un suflet complex, framantat de pasiuni si sensibilitati ascunse.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close