12 Martie 2011, Uranus in Berbec – Vremuri biblice


Uranus, simbolul noutatii care erupe brusc, in tipare neobisnuite, intra pe data de 12 martie, pentru sapte ani in semnul zodiacal Berbec. Zodie la fel de impulsiva si plina de energie, dornica sa descopere lumea si sa traiasca viata precum un pui iesit proaspat din ou. Un nou inceput? Da! Uranus reia un nou ciclu dupa 84 de ani. La acest tranzit se adauga Jupiter, aflat deja in zodia Berbecului. Alt inceput al unei perioade de 12 ani. Un amestec de energii astrale optime pentru libertate si reinoire absoluta. Nu e de mirare ca in intreaga lume financiar-economica a inceput sa se vorbeasca despre sfarsitul crizei.

In fata unei astfel de energii transformatoare, o singura planeta se opune. Este vorba de Saturn, aflat in opozitie, in zodia Balantei pentru inca un an si jumatate. Saturn, profesorul suprem, stapan inclusiv al timpului, are suficienta energie pentru a tine sub control, amestecul exploziv descris in aliniatul precedent.

Articol scris de Astredamus

Cursul de astrologie se desfasoara individual, online, audio prin messenger sau skype. Misiunea mea, prin acest curs este sa va invat logica astrelor. Obiectivul meu este sa va invat sa intelegeti astrologia cu sufletul si inima. Continue reading →


Considerati ca asta e tot? Nici pe departe. Energia imensa, incatusata de Saturn, si eliberata doar in doze optime, intra sub incidenta Lunii Negre. Aceasta nu e o planeta, ci un element karmic al horoscopului, similar cu ispita, pofta si lacomia. Si ea intra in acelasi semn de inceput al Berbecului.

Consultatii astrologice audio prin telefon, messinger sau Skype

cu Astredams

 

Consecinta? Acum sau niciodata. Aceasta este deviza vremurilor din acest an de gratie…...Continue reading →

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close